Sarah Jessica Parker:

- Det er veldig smertefullt

Sarah Jessica Parker snakker ut om bråket.

IKONISK: Disse damene ble en ikonisk vennegjeng gjennom «Sex and the City». Her avbildet sammen i 2010. Foto: Joanne Davidson/REX/NTB
IKONISK: Disse damene ble en ikonisk vennegjeng gjennom «Sex and the City». Her avbildet sammen i 2010. Foto: Joanne Davidson/REX/NTB Vis mer
Publisert

TV-serien «Sex and the City» ble raskt en hit da den først rullet over skjermene i 1998. Sarah Jessica Parker (57), Kim Cattrall (65), Cynthia Nixon (56) og Kristin Davis' (57) vennskap ble ikonisk.

Slik var det imidlertid ikke i virkeligheten. Feiden mellom Parker og Cattrall er godt kjent, og sistnevnte var ikke å se i oppfølgeren «And Just Like That» som kom i fjor høst.

Nå snakker Parker endelig ut om det hun omtaler som et «veldig smertefullt» brudd med sin tidligere kollega. Det gjør hun i podkasten «The Hollywood Reporter’s Awards Chatter», melder The Guardian.

FORELSKET I OSLO: Sarah Jessica Parker skryter av kebaben og gravlaksen hun har spist i den norske hovedstaden, mens Gerard Butler føler seg litt hjemme her. Video: Endre Vellene / Dagbladet Vis mer

- Hun sa ikke nei

Parker har aldri før snakket ut om det som skjedde, annet enn å gi små kommentarer, og forteller innledningsvis at hun synes det er svært vanskelig da hun ikke ønsker å si noe ufint.

57-åringen forklarer at den anspente spenningen mellom Cattrall og resten av gjengen ikke begynte før i 2017, og bunnet i at førstnevnte begynte å stille ulike krav for å være med på en tredje film.

- De (produksjonen) var ikke komfortable med å møte kravene hennes, så vi lagde ikke filmen fordi vi ikke ønsket å lage den uten Kim. Og studioet gjorde det ikke, så det falt fra hverandre. Det var ikke det at hun sa «nei» til filmen, men at studio gjorde det - og det er sånn som skjer.

FULLT BEGER: Vita og Wanda Mashadi fikk blåst ut det de hadde etter en etappe der de hadde delt seg opp, og Wanda endte opp med å beskylde Vita for å ha brukt lang tid til posten. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Stemningen mellom de to skuespillerne nådde trolig bunnpunktet i 2018, da Parker sendte sine kondolanser til Cattrall da hennes bror døde. Det fikk 65-åringen til å tenne på alle plugger, og førte til at hun postet et rasende innlegg på Instagram hvor hun gikk til angrep mot kollegaen.

- Moren min spurte meg i dag om «når vil Sarah Jessica Parker, den hykleren, la deg få være i fred?». At du om igjen og om igjen tar kontakt er en smertefull påminnelse om hvor grusom du virkelig var da og nå. La meg gjøre dette VELDIG klart (hvis jeg ikke allerede har gjort det). Du er ikke min familie. Du er ikke min venn. Så jeg skriver for å fortelle deg en siste gang at du må slutte med å utnytte vår tragedie for å få tilbake ditt «snill pike»-stempel.

KLINSJ: «Farmen Kjendis» er så vidt i gang, og allerede kan vi se en konflikt utspille seg mellom Shabana Rehman og Dorthe Skappel. Det gikk så langt at en av dem ønsket å trekke seg nesten før spillet hadde startet. Reporter: Bjørn Ekker. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

- Ville ikke gjort det

I podkasten innrømmer «And Just Like That»-stjernen at det var tøft å lese.

- Jeg har brukt mange år og jobbet hardt for alltid å være anstendig mot alle på settet, for å ta vare på folk, å være ansvarlig overfor og for mennesker, både arbeidsgiverne mine og menneskene jeg føler jeg er ansvarlig for som produsent av showet. Og det er ingen andre som noen gang har snakket om meg på denne måten, så det er veldig smertefullt.

Til slutt henvendte Parker seg til de som omtaler det som skjer mellom dem som en «catfight», da det bare er én av dem som slår.

- Det er ingen «kamp» på gang. Det har ikke vært noen offentlig strid eller påstander framsatt av meg eller noen andre på mine vegne. Jeg ville ikke gjort det. Så jeg skulle bare ønske at de sluttet å kalle dette en «catfight» eller en krangel, fordi det faktisk ikke reflekterer situasjonen da det bare har vært en person som har uttalt seg.

LES OGSÅ: - Ingen planer om å møtes

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer