- Det er veldig smertefullt

Superstjernen er oppgitt over hvordan hun har blitt behandlet.

FÅR STØTTE: - Det kreves en fantastisk familie og like fantastiske venner for å komme gjennom det. Kjærlighet, det pleier definitivt å hjelpe, sier Jessica Simpson, som her er avbildet sammen med kjæresten, Eric Johnson. Foto: All Over Press
FÅR STØTTE: - Det kreves en fantastisk familie og like fantastiske venner for å komme gjennom det. Kjærlighet, det pleier definitivt å hjelpe, sier Jessica Simpson, som her er avbildet sammen med kjæresten, Eric Johnson. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Superstjernen Jessica Simpson (30) legger ikke skjul på at hun har latt seg prege av pressens skriverier om den stadig skiftende kroppsvekten hennes og de offentlige romansene. Hun innrømmer at hun er oppgitt over behandlingen hun har fått.

- Det finnes ingen måte man ikke kan la seg påvirke av de stygge tingene folk sier om deg. Det er veldig smertefullt, og bringer definitivt fram din egen usikkerhet, sier Simpson til USA Today.

Negative skriverier og kommentarer til tross, Simpson, som sier hun for tiden er «lykkeligere enn noensinne», fokuserer for tiden heller på de positive menneskene i livet hennes - istedenfor dem som ønsker henne vondt.
 
- Det kreves en fantastisk familie og like fantastiske venner for å komme gjennom det. Kjærlighet, det pleier definitivt å hjelpe, mener Simpson, som trekker fram kjæresten Eric Johnson.
 
- Han gjør meg glad og får meg til å føle meg komfortabel med den jeg er. Det er fint å være sammen med en som hyller deg for de rette årsakene.

På spørsmål om hvilket forhold hun har til mat, forteller sangstjernen at hun forsøker å tenke minst mulig på det.

- Jeg er fra Texas, og liker alt frityrstekt, noe som er litt uheldig. Mitt forhold til mat? Jeg spiser når jeg er lei meg og når jeg er glad - jeg tenker ikke så mye over det. Men jeg liker å gå ut å spise. Det er viktig at man ikke sier «Jeg kan ikke spise dette». Er man kommet dit, da er man besatt, sier Jessica Simpson til USA Today.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det er vanskelig å finne en kjæreste