Iselin Guttormsen:

- Det er veldig skummelt og rart

Deler gladnyhet etter bruddet.

GLAD: Iselin Guttormsen deler gladnyhet på Instagram. Foto: Privat
GLAD: Iselin Guttormsen deler gladnyhet på Instagram. Foto: Privat Vis mer
Publisert

I et nytt innlegg på Instagram avslører influenser og sexolog Iselin Guttormsen (34) at hun har kjøpt seg et nytt hus.

«Herregud! Nå har jeg vært modig! Jeg har for alle første gang i mitt liv kjøpt min helt egne bolig. Den bygges i disse dager og jeg kan nesten ikke helt forstå hva som skjer», åpner hun innlegget med.

Videre forteller 34-åringen at hun etter beste evne skal skape et drømmehjem til jentene sine. Hun ber også om tips, triks og ideer fra sine 189 000 følgere.

- Mange følelser

- Det er veldig skummelt og rart, forteller Iselin Guttormsen om boligkjøpet når Se og Hør slår på tråden.

- Jeg har jo levd med et annet menneske siden første gang jeg flyttet ut hjemmefra, så jeg har aldri eid noe helt alene og heller aldri bodd helt alene. Så det er mange følelser på gang, men det blir veldig deilig å starte dette nye kapittelet med døtrene mine, fortsetter hun.

SETTES UT: Vi måtte konfrontere Iselin Guttormsen med en video vi har kommet over på internett, og det blir hun ganske så flau av. Reporter: Thale Kristensen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Guttormsen legger ikke skjul på at hun tror det kommer til å bli en skikkelig «jentebule» når trioen flytter inn i sitt nye hjem. Hun tror hjemmet kommer til å bære preg av mye ting som leppestift, sløyfer og klær.

- Det vil bo tre mennesker der som er veldig glad i å pynte seg og kle seg ut for å uttrykke seg, innrømmer Guttormsen.

Gåavstand til ekskjæresten

34-åringen røper også at boligen ligger i nærheten av der hun har bodd sammen med ekskjæresten.

- Jeg ønsker at barna skal ha minst mulig forandring, så det blir jo da i nærheten av der vi har bodd, slik at de har mamma og pappa med gåavstand mellom seg.

BRUDDET: Iselin Guttormsen kommenterer bruddet. Video: Rød Løper Vis mer

Boligkjøpet kommer bare noen måneder etter det ble kjent at Guttormsen og samboeren Tom Sørensen hadde besluttet å gå hver til sitt. Paret har to barn sammen, og familien på fire har bodd på Åros i Asker kommune.

Det var i slutten av oktober i fjor nyheten om bruddet kom.

Da de to var sammen kjøpte Guttormsen seg en leilighet i Oslo. Dette boligkjøpet omtalte hun som en klok investering både for henne selv og for døtrene i fremtiden. I etterkant av bruddet besluttet hun å selge Oslo-leiligheten.

LES OGSÅ: Åpen etter bruddet: - En stor støtte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer