- Det er veldig rart å være kjendispar

Sondre Lerche snakker ut om forholdet til Linnéa Myhre.

NYFORELSKET: Artist Sondre Lerche og forfatter Linnéa Myhre har bare vært sammen i et års tid, men ble raskt et svært profilert par. Her ankommer de «Søvngjengeren»-premiren i Oslo i slutten av januar - første gang de viste seg sammen offentlig.  Foto: FameFlynet Norway
NYFORELSKET: Artist Sondre Lerche og forfatter Linnéa Myhre har bare vært sammen i et års tid, men ble raskt et svært profilert par. Her ankommer de «Søvngjengeren»-premiren i Oslo i slutten av januar - første gang de viste seg sammen offentlig. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Før jul i fjor ble det kjent at artist Sondre Lerche (32) hadde funnet tonen med forfatter og tidligere blogger Linnéa Myhre (24).

Kort tid tidligere hadde Lerche og hans daværende kone, skuespiller og regissør Mona Fastvold (33), annonsert at de skulle skilles etter åtte års ekteskap.

De siste månedene har Lerche og Myhre blitt mer åpne om det ferske forholdet, etter at hun i  januar var med ham på premieren av ekskonas regidebut, «Søvngjengeren». Det profilerte paret er raskt blitt blant favorittene i kjendispressen.

- Det er veldig rart å være «kjendispar». Det er nok noe jeg aldri blir hverken vant til eller komfortabel med, innrømmer plateaktuelle Sondre Lerche overfor VG.

PÅ TV: Linnéa Myhre er velkjent for sin lite folkelige profil. Men lørdag kveld trår hun ut på «Skal vi danse»-parketten for tredje gang.  Foto: Stella Pictures
PÅ TV: Linnéa Myhre er velkjent for sin lite folkelige profil. Men lørdag kveld trår hun ut på «Skal vi danse»-parketten for tredje gang. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Og det blir til at man føler at man må beskytte forholdet. Særlig når det er tidlig - man får følelsen av å måtte forsvare noe man kanskje ikke helt vet hva er ennå, forteller Lerche til VG i dag.

Den sjarmerende bergenseren, som er aktuell med det allerede kritikerroste albumet «Please», understreker overfor VG at hverken han eller den «Skal vi danse»-aktuelle kjæresten har «behov for å være et tohodet troll».

Synger om skilsmissen

Mens Myhre forteller om sine tidligere demoner i sin ferske bok «Kjære», handler Lerches nye album om bruddet med ekskona.

32-åringen mener ikke det er upassende å være nyforelsket samtidig som han slipper en plate om et tidligere forhold.

- I og med at den er såpass mangfoldig, og har en grunnleggende varme og positiv energi, så blir det greit, sier Lerche til VG.

Myhre har allerede vist sin støtte til kjærestens ferske album på Twitter, der hun oppfordret folk til å lytte til «Please» - som ble lansert fredag.

Selv er hun travel med både «Skal vi danse» og lanseringen av «Kjære», som hun presenterte under bokfestivalen i Oslo fredag. Tidligere har 24-åringen fortalt til Seoghør.no at hun hadde «Skal vi danse»-deltakelsen som en slags deadline for boken.

- Forhåpentligvis skal jeg fullføre rett før det starter. Jeg tror jeg skal greie det akkurat. Hvis ikke så hadde det kanskje blitt litt for mye for meg, sa Myhre i sommer.

Mona Fastvold ble på sin side mamma for første gang tidligere i år, da hun og «Søvngjengeren»-stjernen Brady Corbet (26) fikk datteren Adelaide James Fastvold Corbet (1,5 mnd).

GODE VENNER: Sondre Lerche og Mona Fastvold på «Mission Impossible: Ghost Protocol»-premieren i Oslo i 2012, sammen med skuespiller og venninne Gitte Witt (t.h) - som også spilte i «Søvngjengeren». Foto: Stella Pictures
GODE VENNER: Sondre Lerche og Mona Fastvold på «Mission Impossible: Ghost Protocol»-premieren i Oslo i 2012, sammen med skuespiller og venninne Gitte Witt (t.h) - som også spilte i «Søvngjengeren». Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg hadde vært tynnere hvis jeg var singel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer