FREKK: Anette Stokke sier hun improviserte trinnene på stedet, da hun skulle spille inn Skal vi danse-vignetten. Foto: TV 2
FREKK: Anette Stokke sier hun improviserte trinnene på stedet, da hun skulle spille inn Skal vi danse-vignetten. Foto: TV 2Vis mer

- Det er veldig mye rumpe

Kjenner du igjen jenta fra «Skal vi danse»-vignetten?

SEOGHØR.NO: Suksessprogrammet «Skal vi danse» er inne i sin 10. sesong på TV 2. Men selv om konseptet er det samme, er det enkelte ting som forandrer seg.

Én av de tingene er den velkjente «Skal vi danse»-vignetten, der man får se en av danserne som viser fram noen sexy bevegelser, uten å avsløre seg selv.

Tidligere har Seoghør.no kunnet avsløre at danserne Nadya Khamitskaya, Elena Bokoreva Wiulsrud og Gyda Bloch Thorsen har vært med i vignetten. I år er det Idar Vollviks dansepartner, Anette Stokke, sin tur.

Lørdag måtte Anette og Idar ut i danseduell mot Caroline Berg Eriksen, men kunne puste lettet ut etter at det ble kjendisbloggeren som måtte forlate «Skal vi danse»

Trodde alle jentene skulle danse

- Jeg trodde egentlig at det var noe alle skulle gjøre, og da var det jo ikke noe skummelt. At alle jentene skulle få hver sin vignett i de forskjellige episodene for eksempel, men så ble det bare veldig mye meg.

ÅRETS VIGNETT-KVINNE: Danseren Anette Stokke er kvinnen bak årets vignett.
ÅRETS VIGNETT-KVINNE: Danseren Anette Stokke er kvinnen bak årets vignett. Vis mer

- Så det er veldig mye rumpe, sier hun lattermildt til Seoghør.no.  
 
Stokke sier at hun selv ikke hadde noe behov for å brøyte seg fram og være den som fikk oppmerksomheten i vignetten.

- Jeg trives veldig godt med å være anonym egentlig, jeg har ikke noe behov for å stikke meg frem. Men det er jo veldig morsomt å ha gjort det, man må bare se humoristisk på det, forklarer hun.

Men selv om det er mange hundre tusener som har sett programmet, er det bare noen få personer som har kjent igjen Stokke fra vignetten.

Avslørt av hårtuppene

- Det er bare noen veldig nære venner, de kjente meg igjen fordi de har sett tuppen av håret mitt, siden det er så langt.

Så da har de sagt: «Hmm... Forresten, Anette, kan det være deg?». Men det er ingen bekjente eller andre som har kjent meg igjen, sier hun til Seoghør.no.
 
- Måtte du øve på noen spesielle trinn eller gjøre andre forberedelser til innspillingen?
 
- De trinnene var bare noe jeg improviserte. Trinnene var noe vi «koreograferte» der og da, vi bare avtalte hva vi skulle gjøre.

FØR: Tidligere har både Nadya Khamitskaya og Elena Bokoreva Wiulsrud vist seg fram i den frekke vignetten. Foto: Stella Pictures
FØR: Tidligere har både Nadya Khamitskaya og Elena Bokoreva Wiulsrud vist seg fram i den frekke vignetten. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Det var sånn «finn deg en frynsekjole på kostymelageret og gå ned og rist litt!». Det var bare morsomt og veldig god stemning på settet. Hele innspillingen tok vel cirka 15-20 minutter!

«Skal vi danse» sendes lørdager klokken 19.30 på TV 2.

LES OGSÅ: Og Skal Vi Danse-rumpene tilhører...