DET ER KOMPLISERT: Sara Jessica Parker avviser at det er noen problemer i ekteskapet. Foto: Getty Images/All Over Press
DET ER KOMPLISERT: Sara Jessica Parker avviser at det er noen problemer i ekteskapet. Foto: Getty Images/All Over PressVis mer

- Det er veldig komplisert

Nå åpner "Sex og Singelliv" stjernen seg om ekteskapsryktene.

SEHER.NO: Sara Jessica Parker, som er mest kjent for sin rolle som Carrie i "Sex og singelliv", har opplevd mye motvind den siste tiden.

Pressen har lenge spekulert i om ekteskapet mellom henne og Matthew Broderick begynte å nærme seg slutten - særlig i etterkant av at det sommeren 2008 kom frem at han hadde vært utro.

Men nå forteller hun til Glamour Maghazine at det bare er komplisert.

Sarah Jessica Parker giftet seg med Matthew i 1997, og innrømmer at forholdet deres har blitt mer komplekst med tiden. Spesielt nå som de har fått tre barn, hvorav to av dem ble født av surrogatmor i juni i år.

44-åringen forteller at hun blir mer og mer dedikert til familien.

- Jeg snakker egentlig aldri om dette, fordi for mange mennesker spekulerer over ekteskapet mitt. Jeg tror at når du er yngre, mister du fotfestet av store opplevelser. Men når du har barn, og flere år investert, er det mye mer komplisert. Det er de daglige tingene som hvordan forelder du er, og hvordan partner du er som har noe å si. Det er de små tingene, i motsetning til de store tingene som gjør alt, sier hun til Glamour.

Men skuespilleren mener ikke at det er noe man skal vite når man er i 20 årene:

- Det er ikke meningen at du skal vite det når du er yngre, jeg synes ikke at noen skal angre på ting de gjorde når de var i 20-årene, avslutter hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: Nå flytter de fra hverandre