Jennifer Aniston:

- Det er veldig hysj-hysj

Fem måneder etter ekteskapsbruddet skal Hollywood-stjernen ha begynt å date igjen.

HAR GÅTT VIDERE: Jennifer Aniston skal ha lagt bruddet bak seg og koser seg nå med å treffe nye menn. Foto: NTB Scanpix
HAR GÅTT VIDERE: Jennifer Aniston skal ha lagt bruddet bak seg og koser seg nå med å treffe nye menn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter to års ekteskap, kom nyheten i februar om at Jennifer Aniston (49) og Justin Theroux (46) skulle skille seg.

Paret møttes i 2008 under innspillingen av filmen «Tropic Thunder», der Justin skrev manus til filmen sammen med Ben Stiller. Det var sistnevnte som skal ha introdusert dem for hverandre. To år etterpå spilte de mot hverandre i filmen «Wanderlust».

I 2012 forlovet duoen seg, og etter en tre år lang forlovelse, arrangerte de et hemmelig bryllup i sin egen bakhage i 2015. De har ingen barn sammen.

Fortsatt venner

Nyheten om bruddet kom i en felles uttalelse der Jennifer og Justin avslørte at de bestemte seg for å ta ut skilsmissen allerede i slutten av 2017, men at de fremdeles er gode venner.

- Vi ville normalt ha gjort dette privat, men rykteindustrien kan ikke motstå en mulighet til å spekulere og finne på ting. Vi ønsket å formidle sannheten selv, het det i pressemeldingen.

- Vi er fortsatt to bestevenner, som har bestemt oss for å gå fra hverandre som par, men vi ser fram til å fortsette vennskapet vårt. Framfor alt er vi fast bestemt på å opprettholde den dype respekten og kjærligheten vi har for hverandre, skrev de.

- Dater to menn

Mens Theroux har blitt linket til flere kvinner etter bruddet, så har det vært relativt stille rundt Anistons kjærlighetsliv. Frem til nå.

Tirsdag melder nemlig Us Weekly at Jennifer skal ha begynt å date igjen.

Nesten fem måneder etter at hun annonserte nyheten om skilsmissen skal det være to menn som kjemper om oppmerksomheten fra den talentfulle skuespilleren.

- Det er veldig hysj-hysj, forteller en kilde til bladet, og legger til at ingen av de to mennene er skuespillere.

Saken fortsetter under bildet.

TUNG TID: I 2005 falt Anistons liv i grus da det ble kjent at ektemannen, Brad Pitt, hadde forelsket seg i skuespiller-kollega Angelina Jolie. Foto: NTB Scanpix
TUNG TID: I 2005 falt Anistons liv i grus da det ble kjent at ektemannen, Brad Pitt, hadde forelsket seg i skuespiller-kollega Angelina Jolie. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Går forsiktig frem

Den første kandidaten skal jobbe høyt oppe i teknologi-industrien og ble introdusert til Aniston via en nær venn, ifølge kilden.

- Det ble nylig slutt mellom ham og kona, og nå prøver han å vinne Jennifers gunst.

Den andre kandidaten skal jobbe i den kreative industrien.

- Hun møtte ham da de jobbet sammen på et prosjekt for flere måneder siden, forteller kilden.

Saken fortsetter under bildet.

BESTEVENNER: Courteney Cox er en av Jennifers nærmeste venninner. De har kjent hverandre helt siden de startet innspillingen av TV-serien Friends i 1994. Dette bildet av duoen er tatt sist måned. Foto: NTB Scanpix
BESTEVENNER: Courteney Cox er en av Jennifers nærmeste venninner. De har kjent hverandre helt siden de startet innspillingen av TV-serien Friends i 1994. Dette bildet av duoen er tatt sist måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det faktum at ingen av dem er den type menn Jennifer vanligvis går for, gjør det bare enda mer spennende for den tidligere «Friends»-stjernen og hennes nærmeste venninner.

- Vennene er glade for at hun dater igjen. De synes det er vanskelig å holde det hemmelig fordi de er så lykkelige over å se at hun går videre med livet sitt, deler en annen kilde til nettstedet.

Se og Hørs reporter i Hollywood, Kjersti Flaa, gir deg de store snakkisene fra USA den siste uken før påske. Video: Kjersti Flaa, Se og Hør Vis mer

49-åringen skal ha tatt ekteskapsbruddet med Theroux mye bedre enn da det ble slutt mellom henne og Brad Pitt (54) i 2005. De hadde da vært sammen i syv år og gift i fem, før han forlot henne til fordel for Angelina Jolie (43).

Men selv om Aniston skal være positiv og ved godt mot over sin nye tilværelse, så er hun også forsiktig når det kommer til dating.

- Selv om Jen er sterk, så har hun en tendens til å være skeptisk når det kommer til nye mennesker. Det tar normalt litt tid for henne å åpne opp og stole på folk, forteller kilden.

LES OGSÅ: Det mediesky paret viser frem tvillingene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer