I ADAMS DRAKT: Hermann Sabado har en småfrekk "full frontal"-scene i "Upperdog", som var åpningsfilmen under Filmfestivalen i Haugesund i år. Foto: Upperdog
I ADAMS DRAKT: Hermann Sabado har en småfrekk "full frontal"-scene i "Upperdog", som var åpningsfilmen under Filmfestivalen i Haugesund i år. Foto: UpperdogVis mer

- Det er veldig hyggelig!

Hermann Sabado filmdebuterer splitter naken i "Upperdog"...Se video!

I HAUGESUND (SEHER.NO): Se intervju med "Upperdog"-stjernene nederst i saken!

Søndag var det nok en gang duket for filmfest i Haugesund, da den offisielle åpningen av Den Norske Filmfestivalen gikk av stabelen for 25. gang.

Sara Johnsens "Upperdog" hadde fått æren av å være årets åpningsfilm, og blant stjernene som skred ned den røde løperen søndag kveld, var da musiker Ole Paus (62), samt Amanda-vinner Mads Sjøgård Pettersen (25), som begge har roller i filmen.

Sjøgård Pettersen, som vant Amanda for beste mannlige bi-rolle fredag, spiller en av hovedrollene i "Upperdog". Det er imidlertid filmdebutant Hermann Sabado (27) som har en av de "frekkeste" scenene i filmen.

27-åringen, som har rollen som den adopterte Oslo-gutten Axel, stiller nemlig splitter naken i det som er hans første store filmrolle.

Men at store deler av den norske befolkning nå kommer til å se han i Adams drakt, tar han med knusende ro.

- Det er hyggelig, humrer han til Seher.no.

- Er det alt du har si?

- Ja, ler han.

Ole Paus, som lenge har vært kjent som en av Norges mest populære musikere, spiller faren til Sabado i filmen.

Men selv om musikeren har opptrådd på utallige scener landet rundt og er godt vant med å være i rampelyset,  innrømmet han overfor Seher.no at han var fryktelig spent på å se seg selv på kino. 

- Spør meg om to timer, så skal jeg svare på hvordan det var. Jeg vet ikke, men jeg er veldig spent, humrer han.

Ifølge musikeren følte han seg som en skikkelig nybegynner under filminnspillingen.

- Jeg var en nybegynner, og jeg følte meg som det. Men jeg hadde veldig glede av å være med, og det er flinke folk rundt meg da. Jeg gjorde som regissør Sara Johnsen sa, og fulgte med i timen og gjorde så godt jeg kunne, så nå får jeg bare se hvordan det er, sier han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Veldig stolt av kjæresten

Se intervju med "Upperdog"-stjernene nedenfor:


[obj:media:7967]