LYKKELIG IGJEN: Før jul avslørte toppblogger Anna Rasmussen at hun hadde funnet kjærligheten med Jan Lossius (t.h). På «Bloggerne»-lansering denne uken var barna Michelle og WIlliam også med, og Anna lettet på sløret om sitt nye forhold overfor Seoghør.no.  Foto: Geir Egil Skog/ TV 2
LYKKELIG IGJEN: Før jul avslørte toppblogger Anna Rasmussen at hun hadde funnet kjærligheten med Jan Lossius (t.h). På «Bloggerne»-lansering denne uken var barna Michelle og WIlliam også med, og Anna lettet på sløret om sitt nye forhold overfor Seoghør.no. Foto: Geir Egil Skog/ TV 2Vis mer

- Det er veldig godt å dele ansvaret med noen andre

«Bloggerne»-stjerne og tobarnsmor Anna Rasmussen letter på sløret om sitt ferske kjærlighetsforhold.

SEOGHØR.NO: Denne uken er realityserien «Bloggerne» tilbake på TV 2 Livsstil, og Anna Rasmussen (19)  blant dem kameraene følger i serien.

Hun har hatt suksess med bloggen «Mammaen til Michelle». Før jul avslørte 19-åringen at hun skulle legge ned mammabloggen og starte en ny blogg med mer fokus på henne selv, under navnet «Anna Rasmussen».

Tobarnsmoren, som har barna Michelle (4) og William (1), røpet også før jul at hun hadde funnet lykken med kameraten Jan Lossius (22). De to kom sammen Se og Hørs Kjendisgalla i november. Kort tid senere annonserte Anna at hun hadde brutt med faren til sitt yngste barn, Mathijs, for annen gang.

Nå forteller Anna om sitt ferske forhold med Jan til Seoghør.no:

- Det er veldig, veldig godt å dele ansvaret med noen andre. Både fra Michelle ble født og fra William ble født, så har jeg liksom hatt ansvaret alene for begge to. Og når det da kommer en annen og kan ta bleiene og våkne på natten... det virker veldig avslappende, innrømmer Anna Rasmussen.

Saken fortsetter under bildet.

I GODT HUMØR: Det forelskede paret, som har kjent hverandre i flere år, matchet i hvitt på lanseringen av vårens «Bloggerne»-sesong.  Foto: Geir Egil Skog/ TV 2
I GODT HUMØR: Det forelskede paret, som har kjent hverandre i flere år, matchet i hvitt på lanseringen av vårens «Bloggerne»-sesong. Foto: Geir Egil Skog/ TV 2 Vis mer

Får sove mer om natten

Da Seoghør.no møtte den populære bloggeren på lanseringen for årets «Bloggerne»-sesong, var både Jan og de to barna med. Anna røpet at det er en fordel å være to, kanskje særlig når man har jobboppdrag dagen etter.

- Sånn som i natt var William våken hele natta, men jeg var ikke ute av senga, for Jan tok ham. Så jeg føler meg veldig heldig, understreker hun med et smil.

Anna Rasmussen legger til at vårens sesong av «Bloggerne» gir publikum et innblikk i fjorårets mange omveltninger i kjærlighetslivet hennes.

- Seerne får være med på guttedramaet mellom pappaen til William og ikke minst Jan, da, og meg. Det er vel det jeg er mest personlig om, den «klyngen» der, sier bloggeren til Seoghør.no i dag.

Saken fortsetter under bildet.

KOM SAMMEN: Anna Rasmussen hadde Jan Lossius som kavaler på Se og Hørs Kjendisgalla i slutten av november. Den gang var de to kun gode venner, ettersom toppbloggeren fortsatt var sammen med faren til sønnen William.  Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
KOM SAMMEN: Anna Rasmussen hadde Jan Lossius som kavaler på Se og Hørs Kjendisgalla i slutten av november. Den gang var de to kun gode venner, ettersom toppbloggeren fortsatt var sammen med faren til sønnen William. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

Før jul var den unge småbarnsmoren derimot mer uvillig til å identifisere noe trekantdrama i livet sitt, da hun fortalte om bruddet med Mathijs på bloggen sin.

«Jeg vet hva dere tror nå... Dere tenker at jeg fucket det til i Oslo med Jan, og at det derfor ble slutt mellom meg og Mathijs. Dere skal få lov til å tro dette. Saken er noe helt annet, og jeg skal la dere tro at  dette var min feil. Jeg er ikke ute etter å få forståelse, for dette er noe jeg aldri kommer til å forstå eller akseptere selv. Derfor ønsker jeg heller å legge det dødt og ta på meg selv skylden» skrev Anna i et blogginnlegg den gang.

Saken fortsetter under bildet.

I FESTSTEMNING: På «Bloggerne»-premierefest mandag kveld, koste Anna Rasmussen seg sammen med TV-kollegene Louise Angelica og John Arne Riise.  Foto: Geir Egil Skog/ TV 2
I FESTSTEMNING: På «Bloggerne»-premierefest mandag kveld, koste Anna Rasmussen seg sammen med TV-kollegene Louise Angelica og John Arne Riise. Foto: Geir Egil Skog/ TV 2 Vis mer

Bare 14 år gammel ble Anna gravid for første gang. Hun fortalte da sin historie i TV-serien «Unge mødre» på kanalen FEM.

I ettertid er hun blitt Norges største blogger under navnet «Mamma til Michelle», og det siste året har hun vært en av profilene i TV 2-programmet «Bloggerne».

«Bloggerne» sendes på TV 2 Livsstil mandag til torsdag kl. 21.30.

LES OGSÅ: - Kris Jenner knuser sønnens forhold