OFFER FOR INNBRUDD: Både Jan Thomas' leilighet og salong i Oslo har hatt innbrudd. Foto: SCANPIX
OFFER FOR INNBRUDD: Både Jan Thomas' leilighet og salong i Oslo har hatt innbrudd. Foto: SCANPIXVis mer

- Det er veldig ekkelt

Noen har brutt seg inn til Jan Thomas og Christophers personlige eiendeler...

SEHER.NO: Etter flere innbrudd og hærverk i Jan Thomas (42) og Christopher Mørch Husbys (20) leilighet i Oslo, samt i salongen i Parkveien, har paret nå begynt å frykte for sikkerheten.

I helgen oppdaget ekteparet, ifølge Her og Nå, at det hadde vært innbrudd i loftsboden i deres hjem.

- Det er veldig ekkelt. Det er ingen god følelse å vite at vi faktisk har hatt bilder og personlige ting lagret på et sted som er blitt endevendt av fremmede, sier Christopher til Her og Nå.

Nå innrømmer han at ekteparet er veldig på vakt, ettersom de ikke aner hvem som står bak ugjerningene.

- Man tenker selvfølgelig litt på om kun én alarm er nok? Det finnes mange gærne og "oppfinnsomme" mennesker, så jeg tror vi skal gjøre vårt. Det er viktig at man kan føle seg trygg i sitt eget hjem. Når vi vet at noen har kommet seg forbi systemlåser og ringeklokker, blir man veldig på vakt, forteller han til bladet.

Lørdag var det Jan Thomas som måtte forlate den populære programmet "Skal vi danse" på TV 2, og 42-åringen innrømmet etterpå at det skulle bli deilig å få mer tid med ektemannen igjen.

- Jeg har savnet Christopher så mye, og det skal være deilig å få mer tid med ham. Jeg elsker deg, kunngjorde Jan Thomas til ektemannen på "God Kveld Norge".

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1).

LES OGSÅ:
Se hva han skal gjøre nå