Gwen Stefani og Gavin Rossdale:

- Det er vanskelig

Gwen Stefani og Gavin Rossdale må dele på tiden med barna etter skilsmissen. Det synes sistnevnte er krevende.

VANSKELIG SITUASJON: Gavin Rossdale og Gwen Stefani deler omsorgen for sine tre felles sønner. Coronakrisen gjør imidlertid alt mye vanskeligere. Foto: NTB scanpix
VANSKELIG SITUASJON: Gavin Rossdale og Gwen Stefani deler omsorgen for sine tre felles sønner. Coronakrisen gjør imidlertid alt mye vanskeligere. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Fra 2002 til 2016 var den amerikanske artisten Gwen Stefani (50) gift med britiske Gavin Rossdale (54). Sammen fikk de barna Kensington (13), Zuma Nasta Rock (11) og Apollo Bowie (6).

Etter bruddet har Gwen funnet lykken med countrystjernen Blake Shelton (43), og fansen har fått være vitne til den intense kjærligheten mellom de to.

Til tross for ny lykke for 50-åringen, ser det ut til at hun har bevart et godt vennskap til eksmannen - det mener i hvert fall Rossdale selv.

Fredag gjestet han «Trunk Nation» på SiriusXM, og underveis avslørte han hvordan han og ekskona deler omsorgen for deres tre felles barn. For mens pappaen fikk de to første ukene med dem på grunn av coronakrisen, har de i ettertid reist til Gwen og hennes nye kjæreste i Oklahoma.

- Det er vanskelig

54-åringen legger imidlertid ikke skjul på at det er vanskelig å ha delt omsorg for tiden, da man ikke vet hvem som har vært utsatt for coronaviruset og ikke.

- Jeg vet hvem som er rundt meg, og det er ingen. Og jeg vet hvem som tar med coronaviruset hit, det er ingen. Men når du sender barna dine til noen andre og de kommer tilbake, så er du utsatt, sier han i intervjuet ifølge People.

- Det er vanskelig for alle skilte foreldre, legger han til.

SKILSMISSE: Gwen og Gavin giftet seg i 2002. De fikk tre sønner sammen, men i 2015 gikk de hver til sitt. Foto: NTB Scanpix
SKILSMISSE: Gwen og Gavin giftet seg i 2002. De fikk tre sønner sammen, men i 2015 gikk de hver til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I tillegg til den spesielle situasjonen alle befinner seg i, forsøker Rossdale å bli vant til å se barna mindre. Vanligvis får han dem omtrent hver femte dag.

Nå har det imidlertid gått ti dager siden han så dem sist, og mens 54-åringen trives med noen rolige dager, foretrekker han når de tre barna er hjemme.

- Vi snakker mye på FaceTime. Jeg finner meg selv i lommene til ungene mine mye, sier han videre.

STEFAR: Blake Shelton skal ha fått et tett bånd med Gwens tre sønner. Her sammen med dem i 2016. Foto: NTB Scanpix
STEFAR: Blake Shelton skal ha fått et tett bånd med Gwens tre sønner. Her sammen med dem i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Støttes av kjæresten

I fjor kunne faren avsløre at han forsøker å tilbringe så mye tid som mulig med barna sine, og at han i løpet av de siste årene har lært hvordan han kan være en bedre pappa.

- Jeg lærer mer og mer jo mer jeg er der for dem, sa han i et intervju med People.

Rossdale og Gwen Stefani var gift i 13 år før de gikk hver til sitt i 2015. Senere samme år begynte sistnevnte å date Blake Shelton, som hun har vært sammen med siden den gang.

I oktober fortalte sangeren åpent om hvordan forholdet med kjæresten, Shelton, hjalp henne med å leges etter samlivsbruddet med Rossdale for om lag fem år siden.

- Det føles som om jeg har brukt de siste fire årene på å leges - du vet, prøve å bygge opp livet mitt igjen. Å ha en bestevenn som Blake til å hjelpe meg med det har vært en av de beste gavene, fortalte en ærlig Stefani til magasinet, ifølge People.

Dette var imidlertid ikke første gang sangstjernen har uttalt at kjæresten var en stor støtte etter skilsmissen.

- Det har vært mange som har hjulpet meg gjennom denne tragedien. Det er definitivt visse mennesker som har styrt meg i riktig retning. Blake hjalp meg gjennom sorgen, sa hun åpenhjertig da hun gjestet radiokanalen 103.7 KVIL, ifølge People.

- Må ta styringen

Ifølge 50-åringen lever paret et enkelt liv på kjærestens gård, og hun fortalte blant annet at Shelton har plantet vannmeloner, og at hun har plantet masse urter. Livet på gården ser hun på som en fin kontrast til livet i Los Angeles. Hun avslørte imidlertid at hun har 20 kyllinger hjemme i hagen i Los Angeles.

I det samme intervjuet innrømmet stjernen at det å oppdra de tre sønnene har lært henne et par ting i løpet av årene.

- En ting barna mine har lært meg er hvordan jeg kan bli mer organisert. Jeg bodde hjemme frem til jeg var 26 år, så fikk jeg en turnémanager og deretter en manager, så en assistent. På turné har du til og med noen som har romnøkkelen til hotellrommet ditt. Men som mor, er det du som må ta styringen.

Vis mer

LES OGSÅ: - Vi sto for langt fra hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer