Charlize Theron:

- Det er vanskelig å være i et forhold med meg

Filmstjernen tar selvkritikk.

SINGEL: Skuespilleren har tidligere vært i høyprofilerte forhold med Sean Penn og Stuart Townsend. Foto: NTB Scanpix
SINGEL: Skuespilleren har tidligere vært i høyprofilerte forhold med Sean Penn og Stuart Townsend. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Helt siden gjennombruddet i filmen «Djevelens advokat» i 1997, har Charlize Theron (43) vært regnet som en av Hollywoods fremste kvinnelige skuespillere.

Hun har vunnet en rekke priser for sine prestasjoner på det store lerretet, blant annet en Oscar for beste kvinnelige hovedrolle som seriemorderen Aileen Wuornos i «Monster».

Til tross for suksess i karrieren, så har kjærligheten gått litt mer trått for den vakre stjernen.

I ni år var Theron kjæreste med skuespillerkollega Stuart Townsend (46), men forholdet tok slutt i 2010. Tre år senere ble hun sammen med Sean Penn (58), og i desember 2014 avslørte duoen at de hadde forlovet seg.

Bryllup ble det derimot aldri noe av, ettersom de gikk hver til sitt sommeren 2015.

Nå innrømmer 43-åringen at hun kanskje ikke er den enkleste personen å være sammen med.

Da Charlize gjestet «The Late Late Show» med James Corden (40) sist uke, forklarte filmstjernen at hun er opptatt av å ha det ryddig rundt seg, og at hun har lav terskel for hva som irriterer henne når det kommer til rot hjemme.

- Jeg liker ikke tanken på å ha for mange ting, ting jeg ikke bruker. Det plager meg skikkelig. Det er nesten som en tvangslidelse, avslørte hun til Corden, ifølge Contact Music, og fortsatte:

- Jeg tror det er veldig vanskelig å være i et forhold med meg.

«Klovnesko»

Videre fortalte Theron at en gang hun var sammen med en mann, som hun unnlot å nevne ved navn, så endte hun alltid opp med å kaste skoene hans så fort han dro utenbys.

- Han hadde noen veldig rare sko, så jeg kvittet meg med dem når han reiste bort. Innen to timer etter at han kom tilbake, spurte han meg alltid: «Hvor er stråskoene mine?».

- Da svarte jeg: Hører du hva du selv sier? «Du bruker stråsko. Ingen voksne menn bør gjøre det». Og så hadde han noen tøysko som lignet på sånne som klovner bruker, avslørte hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Klar for å date

I 2012 adopterte Theron sønnen Jackson (7), som hun i dag identifiserer seg som jente, og i juli 2015 ønsket hun adoptivdatteren August (4) også velkommen til familien.

Charlize oppdrar barna som alenemor, men nylig hintet hun om at hun gjerne vil finne noen å dele livet sitt med.

- Jeg har vært singel i ti år. Nå må noen snart gro seg et par baller og be meg ut, delte hun med Entertainment Tonight i april, ifølge Contact Music.

- Jeg er sjokkerende tilgjengelig, innrømmet hun.

Theron var på et rød løper-arrangement sammen med sin «Long Shot»-kollega, Seth Rogen (36), som skjøt inn følgende kommentar:

- Hun er virkelig å finne der ute!

- Jeg har akkurat gjort det veldig klart, svarte Charlize, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

Vis mer

I fjor fortalte tobarnsmoren, ifølge Contact Music, at hun endelig var klar for å finne kjærligheten igjen.

- Jeg hadde absolutt ingen interesse av å date de to første årene barna mine var små. Det var ikke et vanskelig valg engang. Både kroppen min og sinnet mitt var 100 prosent fornøyd med å være mamma.

- Men så … Så forandret det seg på en måte. Min yngste fyller snart tre år og jeg begynner å føle at «Ok, nå er vi ferdige med bleier og sånn. Men jeg er veldig lykkelig».

Brøt forlovelsen

Det siste seriøse forholdet Charlize hadde, var altså med den 15 år eldre Hollywood-stjernen Sean Penn. Selv om Theron overdrev da hun sist måned uttalte at hun har vært singel i ti år, er det altså en god stund siden forholdet til Penn tok slutt.

Paret var venner i flere år før det hele utviklet seg til romanse.

Da de to eksene var til stede under filmfestivalen i Cannes i 2016, et knapt år etter bruddet, så det ut til å være kjølig stemning mellom dem. Kanskje Theron altså kom med et stikk mot eksen da hun omtalte seg selv som «singel i ti år» overfor Entertainment Tonight?

LES OGSÅ: - Jeg ble behandlet som dritt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer