STJAL SHOWET: Jennifer Flavin gjorde modellsuksess allerede som 19-åring og viser at hun fortsatt er i strålende form. Foto: Splash News
STJAL SHOWET: Jennifer Flavin gjorde modellsuksess allerede som 19-åring og viser at hun fortsatt er i strålende form. Foto: Splash NewsVis mer

- Det er vanskelig å tro at hun er 47

Sylvester Stallones kone stjal glansen fra modelldøtrene i Frankrike.

SEOGHØR.NO: «Rocky»-stjernen Sylvester Stallone  (70) er kjent som en tøffing på filmlerretet, men på hjemmebane er han en myk familiemann.

I helgen nøt «Sly» noen late feriedager på vannet utenfor St. Tropez sammen med kona Jennifer Flavin og døtrene Sophia (19), Sistine (18) og Scarlet (14).

Stallones mellomste datter har allerede begynt å gjøre suksess som modell, men det er likevel moren hennes som får mest oppmerksomhet etter badeturen i Middelhavet.

- Det er vanskelig å tro at hun er 47 år. Hun stjal showet, skriver Daily Mail i en kommentar, etter at Jennifer kastet seg ut i vannet og viste frem sin topptrente kropp.

Saken fortsetter under bildene.

FLOTT FIGUR: Jennifer koser seg i sola på båten sammen med familiens hund. Foto: Splash News
FLOTT FIGUR: Jennifer koser seg i sola på båten sammen med familiens hund. Foto: Splash News Vis mer

FØLGER I MAMMAS MODELLFOTSPOR: Sistine Stallone har allerede startet på en karriere som modell. Foto: Splash News
FØLGER I MAMMAS MODELLFOTSPOR: Sistine Stallone har allerede startet på en karriere som modell. Foto: Splash News Vis mer

Flavin begynte selv å gjøre suksess som modell som 19-åring og har sikkert mange råd å komme med til datteren.

Sylvester nøyde seg imidlertid med å bli værende på dekk, mens han pratet med døtrene og benyttet anledningen til å strekke på kroppen.

KONTAKT MED DØTRENE: Sylvester Stallone valgte å bli på dekk og prate med døtrene, som koste seg i vannet. Foto: Abaca
KONTAKT MED DØTRENE: Sylvester Stallone valgte å bli på dekk og prate med døtrene, som koste seg i vannet. Foto: Abaca Vis mer

Sylvester og Jennifer har vært gift siden 1997.

Livet som pappa for tre tenåringer er imidlertid ikke bare fryd og gammen for Sylvester Stallone.

I et intervju med talkshow-verten Jay Leno har han avslørt at han ofte går inn i sine berømte «Rocky» og «Rambo»-roller for å skremme døtrenes potensielle kjærester.

OMRINGET AV KVINNER: Sylvester Stallone med kona Jennifer Flavin og deres døtre (f.v.) Sistine, Sophia og Scarlet. Foto: Rex Features
OMRINGET AV KVINNER: Sylvester Stallone med kona Jennifer Flavin og deres døtre (f.v.) Sistine, Sophia og Scarlet. Foto: Rex Features Vis mer

- Jeg stiller meg i døra med pannebånd og slakterkniv i hånden og sier: «Jeg holder øye med deg». Når jeg har på meg det utstyret er jeg Rambo, fortalte han i 2013.

I juli 2012 opplevde Stallone sitt største personlige mareritt da sønnen Sage ble funnet død i leiligheten sin - bare 36 år gammel. Det kom senere frem at dødsårsaken var hjerteinfarkt.

- Dette forferdelige tapet vil vi føle resten av våre liv. Sage var vårt første barn og var sentrum i universet, og jeg ber derfor ydmykt om at alle lar min sønns minne og sjel være i fred, sa en sorgtung skuespiller den gang.

Sage jobbet både som skuespiller, produsent og regissør, og spilte blant annet sammen med sin far i «Rocky V».

Sylvester Stallone har også sønnen Seargeoh fra sitt første ekteskap med Sasha Czack.

Ekteskapet med Jennifer Flavin er hans tredje. Han har også vært gift med danske Brigitte Nielsen.

LES OGSÅ: - Det ble for smertefullt