ETTERTRAKTET: Taylor Lautner har blitt en av Hollywoods mest ettertraktete ungkarer takket være rollen som varulven Jacob i «Twilight»-filmene. Her er han sammen med kollegene Kristen Stewart og Robert Pattinson. Foto: All Over Press
ETTERTRAKTET: Taylor Lautner har blitt en av Hollywoods mest ettertraktete ungkarer takket være rollen som varulven Jacob i «Twilight»-filmene. Her er han sammen med kollegene Kristen Stewart og Robert Pattinson. Foto: All Over PressVis mer

- Det er vanskelig å stole på jenter

«Twilight»-Taylor har problemer med å takle singellivet.

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Taylor Lautner (20) har blitt en av Hollywoods mest ettertaktete ungkarer etter sitt gjennombrud som varulven Jacob i de populære «Twilight»-filmene.

Men i et intervju med bladet Look sier Lautner - som tidligere har datet blant annet artisten Taylor Swift - at han synes det er vanskeligere å forholde seg til kvinner etter at han ble singel.

- Jeg må være mer forsiktig. Jeg ville lyve hvis jeg sa at jeg ikke tar flere forholdsregler enn før, men jeg ville ikke mure meg inne. Hvis du blir så forsiktig at du ikke kan bli kjent med nye venner eller starte nye forhold, så ville det være en stor nedtur.

Lautner sier at han heller ikke er sikker på om han tror på kjærlighet ved første blikk.

- Jeg er stadig fram og tilbake når det gjelder hva jeg tror om det. Jeg tror jeg trenger å bli noen år eldre, før jeg finner ut om jeg tror på det!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Babyryktene svirrer rundt Twilight-paret