- Det er vanskelig å si nei til Botox

Naomi Watts åpner seg om utseendepresset i filmbyen.

I TVIL: Naomi Watts ser ikke bort i fra at hun vil benytte seg av hjelpemidler for å holde på ungdommen litt lenger. Bildet er tatt sist uke. Foto: NTB Scanpix
I TVIL: Naomi Watts ser ikke bort i fra at hun vil benytte seg av hjelpemidler for å holde på ungdommen litt lenger. Bildet er tatt sist uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den britiske Hollywood-stjernen Naomi Watts (47) havner ofte i toppen på «Best kledd»-lister etter å ha dukket opp på filmpremierer og røde løpere.

Men selv om skuespilleren alltid ser uanstrengt glamroøs ut, så avslører Watts at hun egentlig ikke er helt komfortabel i blitzregnet.

- Jeg liker å gå rød løper av den grunn at man kan utrykke seg selv, men vanligvis tar jeg aldri på meg høye hæler med mindre jeg absolutt må, forteller hun til NewBeauty, ifølge People.com.

Saken fortsetter under bildet.

AVSLAPPET: Den taltentfulle stjernen bruker sjelden høye hæler privat. Foto: NTB Scanpix
AVSLAPPET: Den taltentfulle stjernen bruker sjelden høye hæler privat. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Aldri si aldri

Watts, som er kjent fra suksessfilmer som «King Kong» og «The Ring», innrømmer også at hun kjenner på presset om å holde seg ung og vakker i den tøffe bransjen, og hun ser ikke bort i fra at hun kommer til å fikse på utseendet sitt i fremtiden i frykt for å «gå ut på dato».

- Personlig så føler jeg det er vanskelig for meg å gjøre Botox, men det er også vanskelig å si nei. Noen ganger tenker jeg at jeg trenger den hjelpen. Uansett hva andre velger å gjøre, så er det helt i orden for meg. Jeg dømmer ingen, forklarer hun.

- Selvfølgelig ønsker jeg å se så bra ut jeg kan, men jeg spiller karakterer som bør matche alderen min. Kvinnene og materialet jeg er interessert går vanligvis gjennom ulike ting, så jeg må ha mulighet til å ha liv i fjeset og å fortelle historien til karakterene jeg spiller. Men jeg vil aldri si aldri til Botox, sier hun.

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIE: Naomi Watts og Leiv Schreiber har vært kjærester siden 2005. Her er de sammen med barna Samuel Kai Schreiber og Alexander Pete Schreiber på Kung Fu Panda i New York i januar. Foto: NTB Scanpix
FAMILIE: Naomi Watts og Leiv Schreiber har vært kjærester siden 2005. Her er de sammen med barna Samuel Kai Schreiber og Alexander Pete Schreiber på Kung Fu Panda i New York i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Selv om 47-åringen, som er sammen med og har to sønner med skuespillerkollegaen Liev Schreiber (48), synes det kan være vanskelig å innse at hun blir eldre, så er hun mye tryggere på seg selv i dag enn tidligere.

- Å bli enig med seg selv om å eldes så naturlig som mulig er det beste noen kan gjøre uansett hvem man er, men alle går gjennom gode og dårlige dager.

- Jeg føler meg så mye bedre som person nå enn jeg gjorde i 20-årene, og mesteparten av tiden føler jeg meg fremdeles som et barn. Noen dager føler man seg på topp og man er ok med å se at man eldes, mens andre ganger føler man seg fremdeles som en 28-åring - helt til man ser seg selv i speilet og innser at slik er det ikke lenger, sier hun ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Khloe Kardashian innrømmer at hun har fikset på utseendet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer