- Det er vanskelig å prate om

«Jakten»-frieren vil ikke si at hun var forelsket.

BLE VALGT: - De siste dagene før valget følte jeg at vi hadde en veldig god kjemi, selv om jeg aldri var helt sikker på at han skulle velge meg, sier Jeanett Vasskog til Seher.no. Foto: TV 2
BLE VALGT: - De siste dagene før valget følte jeg at vi hadde en veldig god kjemi, selv om jeg aldri var helt sikker på at han skulle velge meg, sier Jeanett Vasskog til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Mandag tok de fire bøndene i årets «Jakten på kjærligheten» sitt endelige valg. For Christian Fredrik Sandberg ble valget enkelt, faktisk så enkelt at han ikke gjennomførte et valg i det hele tatt.

I mandagens episode ble det nemlig kjent at hans andre gjenværende frier, Kine Moen Leikvoll, allerede i januar reiser på en fire måneders lang jorden rundt-reise. Dermed bestemte Christian Fredrik seg for å satse på Jeanett Vasskog.

- Det var fantastisk, jeg hadde veldig lyst til å bli bedre kjent med ham. Jeg følte meg veldig heldig. De siste dagene før valget følte jeg at vi hadde en veldig god kjemi, selv om jeg aldri var helt sikker på at han skulle velge meg. Jeg syntes at han brukte lang tid på daten med Kine, og da han kom alene tilbake skjønte jeg ingenting, sier Jeanett til Seher.no.

Det var på den nevnte daten at Christian Fredrik informerte Kine om at han ikke ville gjennomføre et valg i det hele tatt. Der ga han klart uttrykk for at han mente hun burde reise bort og nyte livet, mens han selv fikk se om forholdet til Jeanett kunne utvikle seg til noe mer.

- Ble dere kjærester, Jeanett?

- Status kan jeg ikke si noe om ennå. Det må man vente med til 13. desember før man får vite.

- Men var du forelsket i ham da han valgte deg?

- Det er vanskelig å prate om, hele situasjonen var så spesiell. Men på det tidspunktet jeg ble valgt, likte jeg Christian Fredrik veldig godt. Men den følelsen måtte utvikle seg senere. Det har seg jo sånn at vi var flere jenter som kjempet om ham, og da må man bare holde litt tilbake. Jeg vil uansett ikke bruke ordet forelskelse, det hadde vært feil så tidlig, forteller Jeanett.

Etter «Jakten» dro de to på slottsferie i Frankrike. Det var en super opplevelse, ifølge TV-frieren.

Kine Moen Leikvoll sier til Seher.no at hun er glad for at TV-bonden valgte å droppe det avgjørende valget.

- Det er ikke greit, men det er sånn det var. Når jeg ser tilbake på det i dag, er det bedre at han sa det til meg på daten vår enn at jeg skulle fått beskjeden gjennom et nytt valg. Det var en fin plass å bli dumpet på, mener hun.

I mandagens «Jakten på kjærligheten» fikk TV-seerne se at André Olsen til slutt valgte Caroline Flisnes, mens Jostein Sundby valgte Mari Edvardsen. Åge André Brømnes havnet på Ragnhild Eppeland.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det vil knekke et eventuelt forhold