- Det er vanskelig å finne en kjæreste

Den vakre realitystjernen innrømmer at det er vanskelig å møte den rette når man er på TV...

VANSKELIG: Kim Kardasian innrømmer at det er vanskelig å finne en kjæreste når man har sitt eget realityshow.  Foto: All Over Press
VANSKELIG: Kim Kardasian innrømmer at det er vanskelig å finne en kjæreste når man har sitt eget realityshow. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Realitystjernen Kim Kardashian (29) brøt nylig med sin kjæreste, den amerikanske fotballspilleren Miles Austin. Nå innrømmer stjernen at det er vanskelig å finne en kjæreste når man har sitt eget realityshow.

- Det er definitivt vanskelig å finne sitt livs kjærlighet på et realityshow. Hvordan kan jeg si til noen, «Hei, går det greit av du dater meg på showet mitt? Er det greit for deg å komme på TV?». Det er skikkelig vanskelig, sier hun til E! News.

Skjønnheten er for tiden opptatt med filmingen av sin nye serie «Kim and Kourtney Take New York». 

29-åringen -  flere ganger har blitt kåret en av verdens mest sexy kvinner - avslører også at det er vanskelig finne ut hvilke intensjoner guttene har.

- Noen ganger så skjønner jeg ikke hva de egentlig vil. Jeg prøver fortsatt å finne ut av det, derfor tror det er best at jeg er singel nå. Da slipper jeg å fundere på hvem som faktisk liker meg, og hvem som bare vil være en del av showet mitt, sier Kim.

Hun gleder seg nå over å være singel i storbyen New York.

- Det er helt perfekt for meg å være i New York nå, fordi jeg er singel. Jeg trengte en ny og frisk start.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ:
- Mamma sa ja til nakenbildet