- Det er vanskelig å elske meg

Daniel Radcliffe er ikke alltid en god kjæreste.

<strong>FANT LYKKEN PÅ JOBB:</strong> Radcliffe ble sammen med kjæresten Rosanne Cooker da hun var assistent under innspillingen av «Harry Potter»-filmene.  Foto: All Over Press
FANT LYKKEN PÅ JOBB: Radcliffe ble sammen med kjæresten Rosanne Cooker da hun var assistent under innspillingen av «Harry Potter»-filmene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Harry Potter»-stjernen Daniel Radcliffe (22) fortryller publikum på film, men tror ikke han er like sjarmerende i virkeligheten. Filmstjernen er nemlig ikke sikker på at han er en god kjæreste for Rosanne Cooker (22).

- Jeg er vanskelig å elske. Innimellom er jeg en god kjæreste, men andre ganger er jeg helt umulig. Jeg roter i huset, snakker hele tiden og henger meg opp i ting, sier han til magasinet Parade.

Radcliffe møtte kjæresten under innspillingen av «Harry Potter»-filmene da hun jobbet som assistent på settet. Nå avslører skuespilleren at de første stevnemøtene var svært pinlige.

- Jeg hater dating fordi jeg er så dårlig til det. Jeg visste ikke hva som passet, eller når jeg skulle kysse Rosie. På vår andre date skulle jeg kysse henne, men mistet motet og endte opp med å kysse henne på halsen.

Heldigvis synes Rosanne at Radcliffe var søt og klumsete og paret fortsatte og date hverandre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hemmelig kjæreste i et år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer