TØFT: - Det er noen som synes det er helt greit, men jeg merker at det er vanskeligere å bli akseptert i mange sosiale lag - der det å sjekke damer på TV ikke er så vanlig, sier Stig Kjos til Seher.no. Foto: Kirsti Irgens Ertsås/Seher.no
TØFT: - Det er noen som synes det er helt greit, men jeg merker at det er vanskeligere å bli akseptert i mange sosiale lag - der det å sjekke damer på TV ikke er så vanlig, sier Stig Kjos til Seher.no. Foto: Kirsti Irgens Ertsås/Seher.noVis mer

- Det er vanskelig å bli akseptert

Kanskje var det ikke var så lurt å sjekke damer på TV, innrømmer Stig Kjos.

Se videointervjuet med Stig Kjos nederst i saken!    

SEHER.NO: I 2008 fant Stig Kjos kjærligheten på TV, gjennom sin rolle som Ungkaren i TVnorge-programmmet "Ungkaren 20 vs. 40". Men tidligere i år tok forholdet til Natalia Davadi slutt. Siden da har Jessheim-kjekkasen igjen levd ungkarslivet.

Men fortsatt har han ikke gitt opp håpet om å finne sitt livs kjærlighet.

- Å være singel er ikke hva jeg ønsker. Det sier jo alt - når jeg har vært med på "Ungkaren", da ønsker jeg virkelig å finne en jente. Det kan hende at "Ungkaren" ikke var det mediet som var rett for meg, men jeg har troen på skjebnen og at man skal finne en jente uavhengig av situasjonen. Jeg tror det finnes en jente der ute som jeg kan møte, sier han til Seher.no.

Lille julaften presenterte Seher.no vår gave til leserne - vår tradisjonelle julevideo - der en drøss av kjendiser har vært i studio og spilt inn låta "Jingle Bells". Det hele ble gjort i Tommy Fredvang, kjent fra "X Factor", og kompisen Stian Hansens musikkstudio, StudioLab (ekstern lenke).

Og en av dem som møtte opp for å synge for full hals denne dagen var nettopp Stig Kjos.

- Hvordan er det å ble assosiert med "Ungkaren", Stig?

- Ungkaren er litt ambivalent, tror jeg. Det er noen som synes det er helt greit, men jeg merker at det er vanskeligere å bli akseptert i mange sosiale lag - der det å sjekke damer på TV ikke er så vanlig. Det aksepterer jeg fullt ut, for det inntrykket hadde jeg også selv tidligere. Men samtidig er det stort sett positivt.

Kjos tror det har mye å si hvordan man håndterer situasjonen etter å ha deltatt i et konsept som ham selv.

- Jeg tror det har mye å si hva man gjør ut av det siden. Om man er stolt av det man har gjort, om man står inne for det og slike ting. Istedenfor å vende ryggen imot og sier at "dette skulle jeg aldri gjort" eller "dette er ikke noe å anbefale videre", mener Stig, som innrømmer at at han fortsatt ofte blir plaget når han er ute på byen om kveldene.

- På byen blir jeg veldig forbundet med Ungkaren, det er Ungkaren-Stig som går igjen. Jeg heter jo faktisk ikke det. Fortsatt. Men jeg skjønner at det er det folk husker meg fra, men jeg gjør alt for at det skal gjøres noe med. Men det er jo et sånt punkt hvor alkoholen ofte tar over, klokka 24 er alle mennesker litt mer vågale, mener han.

Neste blir Kjos å se i enda mer TV-reality. Da sendes nemlig kjendis-versjonen av "71 grader nord".

- Nå håper jeg at jeg blir "71 grader nord"-Stig. Men det er jo et sånt punkt hvor alkoholen ofte tar over, klokka 24 er alle mennesker litt mer vågale.

Og: 

- Stort sett er det bare morsomt, men hvis det blir for mye er det selvfølgelig litt slitsomt, medgir den tidligere "Ungkaren", som også er aktuell som programleder for TVNorge, til Seher.no.

Seher.nos julevideo vil presenteres 23. desember.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Vi kalte hverandre ikke kjærester

Se videointervjuet med Stig Kjos her:

[obj:media:8234]