- Det er uvisst når jeg kan kaste krykkene

Eli Kari Gjengedal er forberedt på å måtte melde TV 2-været med støtte i flere uker fremover.

PÅ KRYKKER: Etter skiulykken i mars har Eli Kari Gjengedal vært avhengig av krykker. For to uker siden opererte hun inn nytt korsbånd, og denne uken stilte hun med krykke da hun presenterte værmeldingen på TV 2. Foto: Se og Hør / Skjermdump TV 2
PÅ KRYKKER: Etter skiulykken i mars har Eli Kari Gjengedal vært avhengig av krykker. For to uker siden opererte hun inn nytt korsbånd, og denne uken stilte hun med krykke da hun presenterte værmeldingen på TV 2. Foto: Se og Hør / Skjermdump TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Solstrålen Eli Kari Gjengedal (44) er kjent for å oppdatere TV-seere med været på TV 2, men denne uken hadde hun med seg en «ekstrapassasjer» i sendingen.

Da meldte hun nemlig med været med krykke som tilbehør.

Til Seoghør.no forteller hun hvorfor krykken var med henne i TV-studio:

- Det er etter skiskaden i vinter. Jeg opererte inn nytt korsbånd for to uker siden. Alt går fint, og jeg er så glad for at TV 2 legger til rette for at jeg kan gå på jobb. Folk lurer på hvorfor krykka er med og hvordan det går med meg, og det er jo hyggelig.

Ferieidyllen tok slutt etter én dag

Det var i mars at hun og ektemannen Tom Saxegaard (45) satte kursen mot det spanske ski- og strandeldoradoet Sierra Nevada, for skihygge, fart og moro. Men for stakkars Eli Kari tok eventyruken slutt etter bare én dag:

- Det hadde gått fint om skiene hadde løst seg ut, forklarte Eli Kari til Se og Hør i mars.

I stedet hørte hun en ekkel lyd fra det høyre kneet, og benbruddet var et faktum.

- Når regner du med å være healet?

- Det er uvisst når jeg kan kaste krykkene, noen bruker åtte uker og andre bruker fire uker. Men jeg har fått lov til å sykle av legen, så når jeg og familien reiser til Florida i begynnelsen av juli er det sykling som står på agendaen! Vi skal være der i fire uker, og elsker å sykle der borte, sier den sporty 44-åringen fra Sogn og Fjordane.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer