- Det er uvisst når jeg kan kaste krykkene

Eli Kari Gjengedal er forberedt på å måtte melde TV 2-været med støtte i flere uker fremover.

PÅ KRYKKER: Etter skiulykken i mars har Eli Kari Gjengedal vært avhengig av krykker. For to uker siden opererte hun inn nytt korsbånd, og denne uken stilte hun med krykke da hun presenterte værmeldingen på TV 2. Foto: Se og Hør / Skjermdump TV 2
PÅ KRYKKER: Etter skiulykken i mars har Eli Kari Gjengedal vært avhengig av krykker. For to uker siden opererte hun inn nytt korsbånd, og denne uken stilte hun med krykke da hun presenterte værmeldingen på TV 2. Foto: Se og Hør / Skjermdump TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Solstrålen Eli Kari Gjengedal (44) er kjent for å oppdatere TV-seere med været på TV 2, men denne uken hadde hun med seg en «ekstrapassasjer» i sendingen.

Da meldte hun nemlig med været med krykke som tilbehør.

Til Seoghør.no forteller hun hvorfor krykken var med henne i TV-studio:

- Det er etter skiskaden i vinter. Jeg opererte inn nytt korsbånd for to uker siden. Alt går fint, og jeg er så glad for at TV 2 legger til rette for at jeg kan gå på jobb. Folk lurer på hvorfor krykka er med og hvordan det går med meg, og det er jo hyggelig.

FLOTT PAR: Eli Kari Gjengedal og ektemannen Tom Saxegaard er glad i fart og moro - men i mars gikk det galt for den blide 44-åringen, da hun brakk benet i skibakken.  Foto: Erlend Haugen / Se og Hør
FLOTT PAR: Eli Kari Gjengedal og ektemannen Tom Saxegaard er glad i fart og moro - men i mars gikk det galt for den blide 44-åringen, da hun brakk benet i skibakken. Foto: Erlend Haugen / Se og Hør Vis mer

Ferieidyllen tok slutt etter én dag

Det var i mars at hun og ektemannen Tom Saxegaard (45) satte kursen mot det spanske ski- og strandeldoradoet Sierra Nevada, for skihygge, fart og moro. Men for stakkars Eli Kari tok eventyruken slutt etter bare én dag:

- Det hadde gått fint om skiene hadde løst seg ut, forklarte Eli Kari til Se og Hør i mars.

I stedet hørte hun en ekkel lyd fra det høyre kneet, og benbruddet var et faktum.

- Når regner du med å være healet?

- Det er uvisst når jeg kan kaste krykkene, noen bruker åtte uker og andre bruker fire uker. Men jeg har fått lov til å sykle av legen, så når jeg og familien reiser til Florida i begynnelsen av juli er det sykling som står på agendaen! Vi skal være der i fire uker, og elsker å sykle der borte, sier den sporty 44-åringen fra Sogn og Fjordane.

Rett etter operasjonen i begynnelsen av juni, feiret Gjengedal med en sminkefri «selfie» som hun la ut på Instagram:

TV 2s værsjef Eli Kari og ektemannen Tom giftet seg i Las Vegas i april i fjor. De har begge to hver sin sønn fra et tidligere forhold, og alle fire skal tilbringe sommerferien i USA.

Les mer om korsbåndskader hos Lommelegen.no.

LES OGSÅ: - Vi inspirerer andre ved å bo hver for oss

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer