Melina Johnsen:

- Det er utrolig ekkelt og ubehagelig

«Ex on the Beach»-profilen Melina Johnsen har sett seg lei av oppsøkende og påtrengende fans.

HAR FÅTT NOK: Melina Johnsen ber innstendig om at følgere og fans slutter å dukke opp på døra til venninna hennes. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
HAR FÅTT NOK: Melina Johnsen ber innstendig om at følgere og fans slutter å dukke opp på døra til venninna hennes. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Allerede i den første episoden av «Ex on the Beach», gjorde 22 år gamle Melina Johnsen fra Moss sitt tydelige inntog i skandaleprogrammet.

Fraser som «du er ikke en dritt, bitch. Bare hør her», som for øvrig har blitt til en låt i ettertid av innspillingen, og «du er feit, du er bleik og du er stygg», har etset seg inn i hjernebarken til ivrige seere.

På godt og vondt har Johnsen tiltrukket seg et stort publikum. I et tidligere intervju med Dagbladet kunne 22-åringen avsløre at hun får så mye oppmerksomhet fra fans at det er vanskelig å holde oversikt.

Selv om kjendisstatus er noe reality-profilen har drømt om lenge, skjer det ikke uten bismak.

- Utrolig ekkelt

Lørdag så nemlig 22-åringen seg nødt til å ta et oppgjør med fans og følgere. På Instagram ba hun innstendig om at folk måtte slutte å komme uoppfordret på døra hennes. Johnsen er til vanlig bosatt i Bergen, men har den siste tiden vært på besøk hos en venninne i Moss.

- Det er flere som har funnet ut hvor jeg befinner meg, og til sammen har kanskje rundt 10-11 stykker plutselig dukket opp på døra til venninna mi. Jeg synes det er utrolig ekkelt og ubehagelig. De står utenfor og skriker navnet mitt, noe som er spesielt uhyggelig for venninna mi når jeg ikke engang er til stede, forteller Johnsen til Se og Hør.

- SKREMMENDE: Melina Johnsen forklarer at hun framover skal være mer bevisst på bildene hun legger ut i sosiale medier, og oppfordrer i mellomtiden fansen til å ikke dukke komme uanmeldt hjem til verken henne eller venninna. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
- SKREMMENDE: Melina Johnsen forklarer at hun framover skal være mer bevisst på bildene hun legger ut i sosiale medier, og oppfordrer i mellomtiden fansen til å ikke dukke komme uanmeldt hjem til verken henne eller venninna. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix Vis mer

22-åringen forklarer at hun har lagt ut bilder i sosiale medier, hvor det ut fra omgivelsene har vært mulig å lokalisere hvor hun befinner seg. At flere skulle klare å finne den nøyaktige døra til venninnas leilighet, synes hun imidlertid er ubehagelig.

- I likhet med venninna mi, synes jeg ikke det er noe gøy. Ekstra trist er det at dette også går ut over henne. Det skal bare ikke skje.

- Tråkker over grense

Johnsen forteller at det stort sett har vært yngre fans som har oppsøkt henne på venninnas adresse. Selv om reality-profilen ikke har opplevd noen dypt ubehagelige situasjoner, var de mange tilfellene likevel nok til at begeret rant over.

- Jeg er stort sett veldig takknemlig når fans kommer bort, men når det blir såpass nært, så føler jeg at de tråkker over min personlige grense. Da de foreløpig siste personene kom på døra, måtte jeg si at dette ikke er greit. Det er rett og slett «creepy».

I Bergen har 22-åringen inntil videre unnsluppet uvelkomne personer på døra. At hun likevel har fått kjenne etterdønningene av deltakelsen, legger hun ikke skjul på.

- Kjendisstatusen har vært en opplevelse på godt og vondt. Spesielt i starten fikk jeg kjenne på hvor slemme og syke folk kan være. Da var det både drittslenging og drapstrusler. Folk sa at de skulle komme og drepe meg og at jeg burde ta mitt eget liv. Det er sårende å vite at det finnes folk der ute som vil andre så vondt.

Saken fortsetter nedenfor.

- Har fått drapstrusler

- Er truslene noe du har anmeldt til politiet?

- Jeg var inne på tanken, men føler som så mange andre at dette er saker som bare blir henlagt. Samtidig dabbet det veldig av, og da ble det enklere å la det være. Hadde det imidlertid fortsatt, ville jeg vurdert det sterkt, sier hun.

Selv om Johnsen har måttet håndtere flere ubehagelige opplevelser, understreker hun at det også har vært mange fine tilbakemeldinger og hyggelige møter med fansen.

- I det siste har jeg bare kost meg. Det er selvfølgelig hyggelig med oppmerksomhet, men det kan også være slitsomt til tider, sier hun.

Saken fortsetter nedenfor.

DEBUTERER: Melina Johnsen (22) fra «Ex on the Beach» har allerede skapt flere overskrifter på grunn av oppførselen sin i villaen. Nå debuterer hun som artist, med låta «Bitch, hør her». Teksten har hun derimot litt problemer med å huske. Reporter: Ruben Pedersen. Video: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

Merkelige tilbud

I et tidligere intervju med Se og Hør har Johnsen fortalt at hennes profilerte status også har ført til at tilbudene ikke har latt vente på seg. Derimot er det enkelte forespørsler og tilbud fansen kunne spart seg for, ifølge henne.

- Jeg får jo mye rart. Dickpics (bilder av erigerte peniser, journ.anm.) får jeg tilsendt hele tiden. De som sender det blokkerer jeg med en gang. Det er helt ekstremt, jeg har aldri i mitt liv sett så mange rare peniser. Jeg blir helt skremt av enkelte bilder folk sender, fortalte hun.

Johnsen hevder å ha fått tilbudt så mye som 80 000 norske kroner av en mann som ønsket å kjøpe hennes brukte joggesko. Andre har også tilbudt firesifrede beløp for sokker, undertøy og andre ting som har hatt kroppslig kontakt med henne.

- Det var en kar som spurte om han kunne kjøpe mine brukte tamponger. Det er helt absurd, og veldig ekkelt. Jeg ler og koser meg av det meste jeg får tilsendt, men det der var bare ekkelt.

Saken fortsetter nedenfor.

SLUTT: Melina Johnsen og Adrian Sellevoll innledet et forhold etter innspillingen av «Ex on the Beach». Nå har imidlertid duoen gått fra hverandre. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SLUTT: Melina Johnsen og Adrian Sellevoll innledet et forhold etter innspillingen av «Ex on the Beach». Nå har imidlertid duoen gått fra hverandre. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Helt ekstremt

Det er ikke bare fra fans oppmerksomheten har meldt seg. Hun får ofte frierbrev fra interesserte gutter, men har tidligere uttalt at hun nå, i hvert fall for en periode, ønsker å leve singellivet. 22-åringen var tidligere sammen med 20 år gamle Adrian Sellevoll, men forholdet deres tok slutt for noen måneder siden.

Selv om hun ikke ønsker å hoppe inn i noe forhold nå, legger hun ikke skjul på at hun nyter oppmerksomheten.

- Jeg var på byen i Oslo i helga, og jeg har aldri opplevd noe liknende. Det var helt sykt. Folk skulle ha bilder og klemmer og alt mulig rart. Jeg føler meg som Norges Kim Kardashian med all denne oppmerksomheten. Folk tok også snikbilder og begynte å prate med vennene mine, men det takler jeg bra. Jeg blir derimot ganske sinna om folk ikke respekterer meg når jeg sier nei til for eksempel selfier. Heldigvis er de fleste snille og går unna når jeg ber om det, forklarte hun i et tidligere intervju med Dagbladet.

VOLDSOMT: Det oppstår særdeles amper stemning mellom deltakerne i «Ex on the Beach». Nå forklarer hovedpersonene, Marielle Kvernaas Efford (20) og Cecilie Andrea Røising (21), hva som skjedde. Video: Dplay Vis mer

LES OGSÅ: - Har mer sex nå enn noen gang tidligere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer