NYTER SUKSESSEN: Knut Nærum, Linn Skåber og Jon Almaas nyter "Nytt på nytt"-suksessen. Foto: SCANPIX
NYTER SUKSESSEN: Knut Nærum, Linn Skåber og Jon Almaas nyter "Nytt på nytt"-suksessen. Foto: SCANPIXVis mer

- Det er utrolig bra

Linn Skåber er storfornøyd med fantastiske seertall...

SEHER.NO: Det er over ti år siden satireprogrammet "Nytt på nytt" først ble vist på NRK, men suksessen for satireprogrammet vil ingen ende ta.

Mer enn 1,443 millioner TV-seere valgte fredag kveld å se "Nytt på Nytt", og det ble med det sesongens best sette "Nytt på Nytt"-program og det sjette mest sette av programmet noensinne, skriver NA24.

Sammen med Knut Nærum, har Jon Almaas vært med siden begynnelsen av programmet. Den  gangvar også komiker Anne-Kat. Hærland med, men Linn Skåber overtok plassen hennes i 2007.


Til Seher.no forteller Skåber at hun er utrolig fornøyd med fredagens seertall.

- Det er utrolig bra. Og det var ingen skandaler en gang - så det er helt topp! Det må bety at folket elsker Steinar Albrigtsen og Jørn Hoel!

I fredagens sending - hvor artistene Albrigtsen og Hoel var gjester - valgte Jon Almaas å ta en trall på pianoet og forsøke seg på Hoel-låten "Lost in the tango", og Skåber mener Almaas' småstunt er en av grunnene til hvorfor folket er så glade i satireprogrammet.

- Jeg tror det er fordi Almaas er så flink til å trakassere instrumenter, så det må han fortsette med! sier hun spøkefullt til Seher.no, med referanse til Almaas akkord-leting til Jørn Hoels "Lost in a Tango" sist fredag.

"Nytt på Nytt" sendes omtrent samtidig som det populære programmet "X Faktor" på TV 2, men Skåber er usikker på om de tre programlederne har x-faktoren som det er så mye snakk om for tiden...

- Jeg tror at hvis man først har x-faktor, så vet man det ikke, så det er ikke opp til meg å bedømme, sier hun spøkefullt til Seher.no.

I vår uttalte Jon Almaas at han ikke ser bort i fra at de vil fortsette med "Nytt på Nytt" i en god stund til.

-Hadde du spurt meg om vi kom til å være her om ti år da vi startet meddette, tviler jeg på at jeg ville sagt ja. Nå ser jeg ikke bort fra atdet kan bli ti år til, uttalte han til VG i april.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Du kan aldri bli sexy, Linn! 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.