- Det er utfordrende for oss

Det er ikke alltid lett å ha kjæreste, innrømmer den norske skistjernen.

LYKKELIG: - Han er jo selv skiløper, derfor skjønner han hva jeg driver med og hvilke prioriteringer jeg tar, sier Astrid Uhrenholdt Jacobsen om forholdet til kjæresten, Curdin Perl. Foto: SCANPIX
LYKKELIG: - Han er jo selv skiløper, derfor skjønner han hva jeg driver med og hvilke prioriteringer jeg tar, sier Astrid Uhrenholdt Jacobsen om forholdet til kjæresten, Curdin Perl. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
BEITOSTØLEN/OSLO (SEHER.NO): I juni i år ble det kjent at den norske langrennsstjernen Astrid Uhrenholdt Jacobsen (23) har funnet lykken med sveitsiske Curdin Perl (25) - også han langrennsløper. De to falt for hverandre da forrige sesong gikk mot slutten. 

Men til Seher.no innrømmer Jacobsen at alt ikke bare er fryd og gammen når de møtes.

- Han er en hyggelig og god kjæreste. Han er jo selv skiløper, derfor skjønner han hva jeg driver med og hvilke prioriteringer jeg tar. Men det er utfordrende for oss å være på samme steder hele tiden. Samtidig må vi fokusere på oss selv, forteller 23-åringen da Seher.no møter henne i forbindelse med skiåpningen på Beitostølen tidligere denne måneden.

Jacobsen understreker at hun ikke liker å snakke om private ting. Men likevel letter hun litt på sløret.

- Når vi er sammen, da trener vi også sammen, sier hun.

- Er det du som lærer av ham, eller er det motsatt?

- Der er vi nok rimelig gjensidige, smiler hun.
 
Astrid Uhrenholdt Jacobsen opplevde i 2009 opplevde marerittet, da hun under en treningstur på sykkel stupte over styret og ble hardt skadet. Kort tid etterpå lå hun på Ullevål universitetssykehus med brudd i ryggen, albuen og kjeven.

Tapre Astrid kom seg på bena igjen. Men tidligere i år var uhellet ute igjen, da hun under en treningstur - denne gang på rulleski - snublet i en trikkeskinne. Dette endte med en skulder ute av ledd.

Likevel er ikke den norske skijenta redd for nye, stygge uhell.

- Nei, jeg er ikke veldig redd for det. Utrolig nok. Jeg er ikke så redd for å falle på sykkel heller faktisk. Men i fjor på samme tid, da vi også var her på Beitostølen, var jeg redd for å skli og falle på det glatte underlaget. Men slik er det ikke nå. Jeg har jobbet meg godt gjennom de negative følelsene, forteller hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Utrolig nok er jeg ikke redd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer