SAMMEN PÅ TV OG I VIRKELIGHETEN: Ekteparet Steenstrup og Såheim spiller for tiden kjærester i TV-serien Lilyhammer.
SAMMEN PÅ TV OG I VIRKELIGHETEN: Ekteparet Steenstrup og Såheim spiller for tiden kjærester i TV-serien Lilyhammer. Vis mer

- Det er uromantisk å ha småbarn

Henriette Steenstrup og Fridtjov Såheim deler samlivsråd.

SEOGHØR.NO: Skuespillerparet Henriette Steenstrup (39) og Fridtjov Såheim (45) har vært gift i nesten åtte år og sammen har de barna Ebba (6) og Billy (2).

I et intervju med VG beskriver duoen seg som et «døllt» par etter at de ble foreldre, og Henriette sier at de har byttet ut København-turer med grilling av pølser i skogen.

Men komikeren setter likevel svært stor pris på disse stundene, og synes ikke det er et stort problem at det blir lite romantikk i hverdagen.

Såheim deler tre samlivsråd med avisa som han sier hjelper ham og Steenstrup å fungere sammen på best mulig måte. Dette tror han kan funke bra for andre familier også: 

«Skaff en felles bankkonto hvor begge setter inn penger hver måned til fellesutgifter, del opp sommerferien slik at man får tid for seg selv og del opp husarbeidet», tipser han.

– De rådene der er bra. Det er uromantisk å ha småbarn, og da må man være ryddig. Det er de tingene der som gjør at folk skiller seg. Og så må man slutte å tenke at alt skal være fantastisk når man får alenetid sammen – forventningene blir for store, forteller Såheim til VG.

LES OGSÅ: - Massøren spydde på meg