- Det er urettferdig og utilgivelig

«X Factor»-deltageren Eivind Nyberg Sagli sørger over sin døde venn.

I SORG ETTER TERROREN: «X Factor»-deltager Eivind Nyberg Saglis tanker går for tiden til avdøde Isma Browns nærmeste familie, samt kameraten Mo som overlevde massakren på Utøya. Foto: Stella Pictures
I SORG ETTER TERROREN: «X Factor»-deltager Eivind Nyberg Saglis tanker går for tiden til avdøde Isma Browns nærmeste familie, samt kameraten Mo som overlevde massakren på Utøya. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ismail Haji Ahmed (19) fra Hamar er bekreftet omkommet etter terrorangrepet på AUF-leiren på Utøya fredag. 19-åringen - som benyttet artistnavnet Isma Brown - er kjent fra dansemiljøet i Norge, og deltok i TV 2-programmet «Norske Talenter» i år.

Se Isma Browns danseopptreden i «Norske Talenter» nederst i saken.

Også Mohamed «Mo» Abdi Farah skal ha vært tilstede på øya hvor så mange ungdommer mistet livet, men «X Factor»-stjernen kom fra hendelsen med livet i behold. De skriver Hamar Arbeiderblad.

«X Factor»-deltager Eivind Nyberg Sagli (20) er god venn med Mo og ble kjent med avdøde Isma gjennom artisten. Til Seher.no forteller Eivind at hans tanker for tiden går til den avdøde kameratens familie, samt Mo.

- Jeg ble kjent med ham via Mo og så veldig mye til han og den utrolige utstrålingen hans ofte. Det gikk ikke an å være i dårlig humør når han var tilstede, det var helt umulig. At han ble brutalt tatt vekk fra oss og denne verden er utrolig urettferdig og utilgivelig. Mine tanker går til hans nærmeste og ikke minst Mo. Jeg håper de kommer seg videre, og at de tar seg god tid med å sørge og støtte hverandre.


Til Seher.no forteller artisten at han i tillegg savner en venninne som var tilstede på Utøya fredag.

- Jeg er veldig rystet, skriver han i en tekstmelding.

Mandag klokken 12.00 stoppet hele Norden opp i sorg over de to tragiske hendelsene som rammet Norge på fredag. Statsminister Jens Stoltenberg innledet ett minutts stillhet, og tilstede på universitetsplassen var kong Harald, dronning Sonja og kronprins Haakon. Mandag kveld samlet over 150.000 nordmenn seg i Oslos gater med blomster for å sørge, vise samhold og kjærlighet etter de forferdelige angrepene.

Åtte personer skal ha blitt drept av bombeeksplosjonen i Oslo, mens hele 68 mennsker mistet livet på AUFs sommerleir på Utøya.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg gråter for alle som er rammet Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer