Det er under ett år mellom disse bildene

Den treningsglade sangstjernen ser sjokkerende tynn ut.

FØR OG NÅ: Det er tydelig at LeAnn Rimes har gått ned i vekt siden i fjor. I mai 2010 (t.v) var kroppen både veltrent og feminin, mens i mars 2011 er det kun lårmusklene som gir beina hennes en viss fasong... Foto: All Over Press
FØR OG NÅ: Det er tydelig at LeAnn Rimes har gått ned i vekt siden i fjor. I mai 2010 (t.v) var kroppen både veltrent og feminin, mens i mars 2011 er det kun lårmusklene som gir beina hennes en viss fasong... Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Artisten LeAnn Rimes (28), som er forlovet med skuespiller Eddie Cibrian (37), overrasket allerede forrige måned da hun viste frem en svært så slank figur på den røde løperen. 

- Hun så utrolig tynn ut, uttalte en tilskuer til UsMagazine.com på det tidspunktet.

Men det er først når man sammenligner den søte sangerens kropp med hvordan den så ut for under ett år siden, at 28-åringens vekttapt blir virkelig oppsiktsvekkende.

I fjor vår så nemlig Rimes både veltrent og frisk ut, mens ferske bilder viser at det kun er bein - og noe muskler, igjen av stjernens engang mer formfulle figur. Hun har tidligere uttalt at trening hjelper henne med å takle all dramatikken i privatlivet, skriver UsMagazine.com.

Den forlovede stjernen holder seg også til et svært sunt kosthold, skal man tro henne selv. Tilsynelatende velger hun for eksempel den magreste måten å tilberede egg på.

- Frokost... posjert egg, fullkorns-toast og italiensk skinke med skogsbær, twitret hun tirsdag.


Nå kan det imidlertid virke som at treningen og sunnheten har tatt overhånd. I det minste om  man kan dømme etter bildene av en sykelig slank Rimes på shopping i Beverly Hills forrige uke.

Tidligere i år gikk det rykter om at hun hadde forstørret puppene, noe stjernen avviste. Men nå ser i hvert fall brystpartiet usedvanlig fyldig ut sammenlignet med resten av kroppen hennes...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Sjekk den forvandlingen!