Det er umulig å få dem på samme bilde

Men Rihanna og Drakes stevnemøter blir ikke like hemmelige som de hadde håpet på...

SEOGHØR.NO: Drake (27) og Rihanna (26) ble overfalt av paparazzi på veien inn til en klubb i London mandag kveld. Kjæresteryktene har svirret rundt artistene den siste tiden og nå ser det ut til at de to igjen er et par.

Se paret sammen i London i videoen over!

Rihanna skal være så interessert i sin gamle flamme at hun følger etter ham på turné. I begynnelsen av mars holdt Drake konsert i Oslo Spektrum. Kort tid senere dro han til Paris der Rihanna besøkte ham og sammen sang de duett på scenen. Kun dager senere ble de fotografert på date i Amsterdam. I disse dager holder den kanadiske stjernen konsert i Storbritannia og Rihanna er selvsagt på plass.

I PARIS: Drake og Rihanna sang duett i Paris og dro senere ut på byen sammen.  Foto: All Over Press
I PARIS: Drake og Rihanna sang duett i Paris og dro senere ut på byen sammen. Foto: All Over Press Vis mer

Men Drake og Rihanna er tydeligvis ikke klare for å offentliggjøre sin kjærlighet. De er nøye med å ikke bli fotografert sammen og forlater alltid biler eller restauranter hver for seg.

HOLDER PÅ EKSEN: Rihanna ser ikke ut til å gi slipp på eks-kjærestene sine så lett. Hun har hatt et av-og-på-forhold til både Drake og Chris Brown.  Foto: All Over Press
HOLDER PÅ EKSEN: Rihanna ser ikke ut til å gi slipp på eks-kjærestene sine så lett. Hun har hatt et av-og-på-forhold til både Drake og Chris Brown. Foto: All Over Press Vis mer

Superstjernene har hatt et av-og-på-forhold de siste årene og Drake havnet til og med i slåsskamp med Rihannas andre berømte eks-kjæreste Chris Brown.

LES OGSÅ: Fikk forbud mot å date