- Det er uheldig at hun er gravid

Ikke alle er like begeistret for at Natalie Portman skal ha barn utenfor ekteskap.

KRITISK: Den republikanske politikeren Mike Huckabee synes folk bør gifte seg før de får barn. Det gjelder også Hollywoodstjernen Natalie Portman. Foto: Abaca
KRITISK: Den republikanske politikeren Mike Huckabee synes folk bør gifte seg før de får barn. Det gjelder også Hollywoodstjernen Natalie Portman. Foto: Abaca Vis mer
SEHER.NO: I slutten av desember kom nyheten om at skuespillerinnen Natalie Portman (29) hadde forlovet seg med kjæresten Benjamin Millepied (33) - og at paret venter barn.

- Jeg har alltid holdt mitt privatliv svært privat. Men jeg vil si at jeg er utrolig lykkelig og takknemlig, uttale Portman til EW.

Men det er ikke alle som er glade på Oscar-vinnerens vegne. Den amerikanske politikeren og tidligere nyhetsankeret Mike Huckabee mener nemlig at man bør være gift før man får barn.

- Folk ser Natalie Portman som skryter, «Vi er ikke gift, men vi venter barn og har det fint». Jeg synes det gir et forvrengt bilde. Det er uheldig at hun glorifiserer og pynter på det med barn utenfor ekteskapet, sa Huckabee ifølge Us Magazine da han besøkte radioverten Michael Medved mandag.

Han peker på problemet med hvor vanskelig det kan være for alenemødre i USA. 

- De fleste alenemødre er veldig fattige, ikke utdannede, kan ikke få jobb, og hvis det ikke var for offentlig støtte, ville barna deres sultet til døde og aldri fått helsetilbud. Det er den historien vi ikke ser, legger han til.

Portman og forloveden møttes på settet til den psykologiske thrilleren «Black Swan», hvor Millepied arbeidet som koregraf, og hjalp filmstjernen med å perfeksjonere sin dans.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Raser mot Oscar-showet