Aurora Gude:

- Det er uaktuelt

Søndag måtte enda en deltaker reise hjem fra «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

KJENDISENE: Dette er kjendisene som denne høsten kjemper om å bli Norges tøffeste kjendis. Søndag måtte Aurora Gude reise hjem. Foto: Morten Bendiksen
KJENDISENE: Dette er kjendisene som denne høsten kjemper om å bli Norges tøffeste kjendis. Søndag måtte Aurora Gude reise hjem. Foto: Morten Bendiksen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høstens sesong av den populære realitykonkurransen «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» er allerede godt i gang.

Hittil har deltakerne fått testet seg både i vann, fjellvegger og «det hvite øde». Forrige etappe endte med et beinhardt kappløp på sykkel opp den 7,5 km lange motbakken opp til Stegastein. Lag Nordkapp tok sin første seier, og dermed måtte lag Lindesnes ut i merkekonkurranse.

De to som gjorde det dårligst der, måtte ut i en utslagskonkurranse, der taperen måtte pakke sekken og reise hjem.

Det ble komiker Rasmus Wold (30) og TV-personlighet Aurora Gude (29).

GÅR GALT: Her går det galt for Agnete «Agnetesh» Husebye og Thomas Numme i «71 grader nord - kjendis». Video: Discovery+/Rød Løper Vis mer

Fikk forsprang

De to kjempet mot hverandre i en intens duell. Først skulle de rappellere ned 13 meter fra et utsiktspunkt, før de på bakkenivå må hente tangrambrikker, klatre opp en taustige tilbake til startpunktet og løse et tangram. Førstemann ferdig får fortette å være med på ekspedisjonen.

På vei opp får Rasmus et forsprang som skulle vise seg å bli avgjørende, og pusler ferdig tangramet først. Dermed var det Aurora som måtte avslutte sin ekspedisjon.

- Det var ordentlig, ordentlig kjipt. Jeg tenkte bare 'det er uaktuelt, jeg vil ikke dra'. Jeg ble skikkelig lei meg, sier Aurora til Dagbladet

På skjermen kan man se en tydelig opprørt 29-åring som aller helst skulle vært med resten av gjengen videre på tur.

- Jeg hadde så mye indre motivasjon til å være der. Det var så viktig for meg fordi jeg følte jeg kunne være meg selv og vise for folk at jeg er ikke som alle tror. Derfor var det et skikkelig nederlag å ryke, fordi jeg følte at alle de som har fordommer mot meg fikk rett.

SKADE: Agnete Huseby må avbryte etappen og fraktes til legevakta under torsdagens episode av «71 grader nord kjendis». Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

- Savner til og med fjellene

I etterkant av innspillingen klarer hun heldigvis å se at det gikk veldig bra, og at hun fikk vist flere sider ved seg selv.

- Det er noe av det gøyeste jeg har vært med på, jeg koste meg og hadde en mye mer positiv opplevelse enn det jeg trodde på forhånd.

Og selv om hun røk ut tidligere enn det hun ville selv, rakk hun å havne i den mye omtalte «realitybobla». Nå i de siste ukene har hun fulgt med programmet på skjermen, sendes hun rett tilbake til ekspedisjonen.

- Jeg har havnet i en liten boble igjen. Jeg elsket å være med og savner det sånn.

- Man blir så glad i alle og vi har hatt en sinnssyk fin opplevelse. Også har jeg kjent mye på mestringsfølelse, når jeg faktisk får til ting jeg er redd for. Jeg savner til og med fjellene, ler Aurora, som har vært åpen om at hun har fobi mot fjell.

FJELLFOBI: TV-profilen Aurora Gude er åpen om at hun har fjellfobi - hun får det derfor tøft i andre episode av «71 grader nord kjendis». Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

I programmet imponerte hun derfor «alle» da hun klatret opp bratte fjell uten problem. Nå fortsetter ekspedisjonen uten henne, men man skal ikke se vekk ifra at Aurora blir å se på TV-skjermen igjen:

- Jeg dukker nok opp igjen skal du se, sier hun avslutningsvis.

LES OGSÅ: Realitystjerne dømt for kidnapping

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer