Rikke Isaksen:

- Det er tungt

«71 grader nord - team»-stjernen forteller om sin litt uvanlige hverdagsjobb.

TV-AKTUELL: Rikke Isaksen imponerer for tiden seerne med sin innsats i «71 grader nord - team». Foto: Shad Madian / Dagbladet
TV-AKTUELL: Rikke Isaksen imponerer for tiden seerne med sin innsats i «71 grader nord - team». Foto: Shad Madian / Dagbladet Vis mer
Publisert

28 år gamle Rikke Isaksen har blitt et godt kjent fjes for TV-glade nordmenn. Det hele startet da hun tilbake i 2018 deltok i den første utgaven av norske «Ex on the Beach».

Siden den gang har hun vært å se i fjorårets sesong av «Kompani Lauritzen», og nå er hun aktuell som en av deltakerne i «71 grader nord - team». Der konkurrerer hun sammen med tidligere håndballspiller Frank Løke (42) om den gjeve seieren.

TØFF START: Fire kjendispar skal ut på tur i den nye sesongen av «71 grader nord - team». En av deltakerne får en tøff start i sesongpremieren. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Da Isaksen først dukket opp på skandalerealityen for seks år siden var det trolig få som hadde sett for seg hvor hennes ferd ville ta henne. I tre år har hun nemlig jobbet på en fiskebåt i nord.

DUO: Rikke Isaksen og Frank Løke utgjør et av lagene i TV-konkurransen. Foto: Haakon Lundkvist/Discovery
DUO: Rikke Isaksen og Frank Løke utgjør et av lagene i TV-konkurransen. Foto: Haakon Lundkvist/Discovery Vis mer

Overfor Se og Hør forteller Isaksen nå mer om livet på båten, hvor hun har tilbrakt store deler av livet de seneste årene.

28-åringen forteller at hun til vanlig bor i hovedstaden, men at hun er på båten et halvår av gangen og bor da der. Da har de base i Tromsø.

- Livet på fiskebåten er ganske bra. Jeg har gjort det i tre år så jeg trives veldig godt med det.

- Men det er klart det er kjipt å være borte så lenge av gangen, man føler at man går glipp av ganske mye.

Fortsett å se med Se & Hør Pluss

Kjøp tilgang fra 39,-

Har du allerede en bruker? Logg inn

Steg 1/3
Steg 1/3

Få tilgang til eksklusivt TV-innhold og artikler

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort

Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

HJEMME ALENE: I «Nødt eller sannhet» inviterer programleder Hasse Hope åtte forventningsfulle kjendiser «hjem» til seg. La flasken spinne, og den skamløse vinne! Vis mer

Realityprofilen forteller om lange og krevende arbeidsdager ute på havet.

- Vi jobber seks timer på og seks timer av, så du sover kanskje maks tre til tre og en halv time sammenhengende, så det er jo tungt. Det er lite søvn, mye mat og mye fysisk aktivitet, forklarer hun når hun skal oppsummere hverdagen på fiskebåten.

En tur ut med båten varer ifølge 28-åringen i omtrent fem uker, men det er avhengig av hvor mye fisk det er. Når de er innom land er det gjerne ikke for mer enn 24 timer.

Med det som kan sies å være et ugunstig søvnmønster og mye jobb høres Isaksens fiskebåt-jobb ut som en relativt krevende jobb - men selv forsikrer hun om at det ikke er så ille som det høres ut som.

SINGEL: Den andre sesongen av «71 grader nord - team» er i gang, og en av deltakerne fikk en kjedelig telefon hjemmefra under innspillingen. Video: Luna Lea/Rød Løper Vis mer

- Man tilpasser seg veldig så man blir vant til det. Jeg trives veldig godt på jobb. Det er liksom ingen telefon og sånne type distraksjoner, bare jobb.

- Hvor lenge ser du for deg at du kommer til å jobbe på fiskebåten?

- I alle fall ett år til, svarer «71»-deltakeren bestemt.

LES OGSÅ: Raser: - Det er kjempetragisk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer