BLIR TVILLINGPAPPA: - Utfordringen blir vel kanskje hvis barna nekter å sove. Og så er det to om gangen her da, det er en ny utfordring, sier Frithjof Wilborn til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
BLIR TVILLINGPAPPA: - Utfordringen blir vel kanskje hvis barna nekter å sove. Og så er det to om gangen her da, det er en ny utfordring, sier Frithjof Wilborn til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Det er tungt for familien

Frithjof Wilborn snakker ut om livet etter de to sjokknyhetene.

Se videointervjuet med Frithjof Wilborn nederst i saken!

SEHER.NO: For noen uker siden kom sjokknyheten om at den tidligere TV 2-programlederen Frithjof Wilborn har flyttet fra kona, og at han venter tvillinger med sin nye kjæreste, 24 år gamle Tina Thompson.

Til Seher.no innrømmer Frithjof at den siste tiden har vært svært tung, både for ham selv og familien.

- Vi opplever en privatsituasjon som er tung. Akkurat nå er vi midt i en familiær fase som er en vanskelig og tøff utfordring, innrømmer 47-åringen.

Wilborn, som førstkommende mandag gjør TV-comback som programleder for TVNorge-satsingen "Hvem kan slå Ylvis?", synes det verste er konsekvensene hans egne handlinger den siste tiden har ført til for resten av familien.

- Både de nærmeste og  også familien rundt har jo ikke valgt noen verdens ting, de blir plassert midt oppe i det. Og så blir det offentlig, mens de på en måte også blir offentlige fordi man må svare på spørsmål fra naboer og venner og så videre. Det er ganske store ringvirkniger, men akkuurat det er jeg vel neppe den første her i landet til å oppleve, sier han.

Og:

- Det tar nok lang tid før livet er tilsynelatende normalt igjen - i hvert fall for vår familie.

Likevel:  Faktumet er altså at den tidligere "Vil du bli millionær"- og "Skaperen"-programlederen snart skal bli småbarnsfar igjen. Og akkurat det er noe han gleder seg voldsomt til.

- Jeg har funnet en nydelig jente, og selv om tingene dessverre skjedde i feil rekkefølge, så er det jo en glede å skulle få barn igjen. Jeg trodde jeg skulle bli bestefar, jeg, men jeg har forstått det sånn at jeg skal bli pappa, smiler Frithjof, som med det kan se fram til en ny hverdag ikke helt uten utfordringer...

- Jeg husker i hvert fall veldig godt hvordan det var, i hvert fall når det gjelder bleier og andre praktiske og tekniske ting. Utfordringen blir vel kanskje hvis barna nekter å sove. Og så er det to om gangen her da, det er en ny utfordring.

"Hvem kan slå Ylvis?" har premiere på TVNorge mandag klokka 20.30.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Slik taklet han TV 2-skandalen
Se videointervjuet med Frithjof Wilborn her:

[obj:media:7983]