Helene Spilling:

- Det er trist

Proffdanseren synes det kan være vanskelig med all oppmerksomheten rundt forholdet hennes til Martin Ødegaard.

STORMFORELSKET: Helene Spilling og Martin Ødegaard bekreftet forholdet sitt i juni 2023 med en rekke feriebilder på Instagram. Foto: Skjermdump/Instagram
STORMFORELSKET: Helene Spilling og Martin Ødegaard bekreftet forholdet sitt i juni 2023 med en rekke feriebilder på Instagram. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer
Publisert

Det siste året har stjerneparet Helene Spilling (27) og Martin Ødegaard (24) fått mye oppmerksomhet i både norske og utenlandske medier.

Det var i sommer at de to turtelduene kunne bekrefte at de hadde funnet kjærligheten, og siden da har de begge måttet tåle endeløse spørsmål om forholdet.

Overfor Her og Nå innrømmer Spilling at det til tider har vært tøft med all oppmerksomheten. 27-åringen var tilbake som proffdanser i årets sesong av «Skal vi danse», og også her var det stor interesse for forholdet hennes til fotballspilleren.

- Det har blitt mye fokus på privatlivet og forholdet til Martin. Jeg forstår at det kan være interessant for noen, men akkurat i «Skal vi danse»-sammenheng er jeg først og fremst proffdanser, sier hun til Her og Nå.

FRIR: Tone Damli har delt video på Instagram hvor man ser kjæresten Markus Foss gå ned på kne. Video: Instagram @iamtonedamli Vis mer

Spilling forteller at hun egentlig ønsker å holde privatlivet borte fra parketten, men at det til tider har vært utfordrende for henne. I årets utgave var Spilling partner med Harlem Alexander, som hun endte på fjerdeplass med.

- I andre settinger synes jeg det er helt greit at de spør om Martin, men under «Skal vi danse» var det Harlem som var profilen, ikke jeg.

Videre forteller proffdanseren at hun ofte opplevde at fokuset ble på henne istedenfor partneren.

- Ved flere anledninger svarte Harlem på masse spørsmål og ga av seg selv i intervjusituasjonen. Så avslutter journalisten med å rette et spørsmål til meg om forholdet til Martin – og så er det det som ender opp som overskrift. Jeg synes det er trist at det får overskygge alt det fine Harlem har bydd på.

Spilling gjorde sin debut i dansekonkurransen i 2020, og har hvert år plassert seg blant topp fem. Kort tid etter årets sesong var 27-åringen kryptisk til om hun returnerer til parketten neste år.

- Vi får se. Jeg vet ikke ennå. Det spørs veldig hvordan livet ser ut på det tidspunktet. Man må gjøre en ny evaluering hvert år. Det er ikke sikkert at de spør meg heller, det vet jeg jo ikke, sa hun overfor TV 2.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer