John Arne Riise:

- Det er trist og kjipt å rippe opp i gamle ting

John Arne Riise forklarer at han står inne for alt han har skrevet om i sin nye bok.

STOLT: John Arne Riise sammen med kona Louise Angelica. De er begge svært stolte over boka. Foto: Espen Solli
STOLT: John Arne Riise sammen med kona Louise Angelica. De er begge svært stolte over boka. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Denne uken har den tidligere fotballproffen John Arne Riise (37) skapt en rekke overskrifter i norsk media, etter at han på tirsdag ga ut boka, «Fordeler og ulemper ved å være John Arne Riise».

Torsdag kveld var det duket for lanseringsfest på Teatro i Oslo sentrum, og flere norske kjendiser hadde tatt turen for å vise sin støtte til 37-åringen.

Når Se og Hør møter den stolte, og ikke minst spente fotballproffen torsdag kveld, innrømmer han at han er stolt over den gode kritikken han har fått på boka den siste uken.

- Jeg var mer nervøs for denne festen, for jeg vet at boka var bra, sier han.

- Jeg prøvde å få frem det budskapet jeg ville ha, og hvis folk ikke godtar det så er det greit, men da har jeg i alle fall prøvd, fortsetter han.

Riise forklarer at bakgrunnen for boka var at han ønsket at folk skulle få bli kjent med ham som person, og for at man skal forstå valg han har tatt gjennom karrieren.

- Det er selvsagt trist og kjipt å rippe opp i gamle ting, men det må man når man skal være ærlig. Det har nok vært tøffere for de rundt meg å lese det enn for meg, men de har taklet det fantastisk, sier han til Se og Hør.

Saken fortsetter nedenfor.

TIDSKLEMMA: John Arne og kona Louise Angelica avslører at de til tross for mange baller i luften klarer å finne tid til hverandre. Foto: Espen Solli
TIDSKLEMMA: John Arne og kona Louise Angelica avslører at de til tross for mange baller i luften klarer å finne tid til hverandre. Foto: Espen Solli Vis mer

Havnet på forsiden

Blant mange av historiene Riise tar opp i boka, omtaler han også den betente saken fra 2005. Da hadde han nemlig sendt samme tekstmelding til flere kjendiskvinner for å be dem med ut på stevnemøter, noe som førte til at han den gang havnet på forsiden av VG.

Marna Haugen Burøe (36), som for tiden er aktuell i «Skal vi danse» og «Bloggerne» på TV 2, uttalte seg til avisen den gangen, og nå tar John Arne et oppgjør.

«Hun fortalte avisene at hun helt enkelt hadde latt kjæreste og komiker Ørjan Burøe late som om han var henne og svare meg. Men det var jo andre ting hun ikke sa noe om», skriver han i boken.

Han refererer til det første møtet med Marna på et utested i Oslo. Ifølge John Arne skal bloggeren ha tatt tak i rumpa hans og kysset ham.

GIFT: Komiker Ørjan Burøe og blogger Marna Haugen Burøe giftet seg i hemmelighet i februar 2013. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
GIFT: Komiker Ørjan Burøe og blogger Marna Haugen Burøe giftet seg i hemmelighet i februar 2013. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

- Ingen kommentar

«Ikke at jeg hadde noe imot det. Vi var begge single da, hun var tidligere Miss Norway. Og vi datet en stund etterpå, og da jeg sendte henne en sms, hadde det gått fire måneder, og jeg hadde ingen anelse om at hun hadde blitt sammen med en annen fyr i mellomtida», skriver han.

- Jeg kjenner meg ikke igjen i noe av det han sier, så det vil jeg ikke kommentere, sa «Skal vi danse»-deltakeren til Se og Hør tidligere denne uken.

John Arne har imidlertid ikke noen kommentar når det kommer til Marnas uttalelser, og forklarer til Se og Hør at han derimot står for det han har skrevet.

- Jeg forstår at folk som blir nevnt i boka har lyst til å kommentere, eller ikke kommentere, men det får de stå for selv. Jeg har skrevet boka, og står for det jeg skriver der, forklarer han til Se og Hør.

Marna er derimot ikke den eneste John Arne tar et oppgjør med i sin selvbiografi.

For selv om han for tiden er lykkelig gift med Louise Angelica Riise (26), tar han for seg flere møter med ulike damer - også det omtalte stevnemøtet med Pia Haraldsen.

GIFT: John Arne Riise giftet seg med Louise Angelica i 2014. Foto: NTB Scanpix
GIFT: John Arne Riise giftet seg med Louise Angelica i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Møtte verdens berømt stjerne

Han skriver også om da han møtte «Keeping up with Kardashians»-stjernen Khloe Kardashian (33) i Las Vegas i 2014, sammen med sin nåværende kone Louise Angelica (26).

Paret hadde nemlig fått med seg at 33-åringen skulle feire bursdagen sin på TAO i Vegas, så John Arne og Louise Angelica tok derfor turen til utestedet.

Gleden var stor da de så TV-stjernen på nært hold.

«Plutselig åpenbarte det seg et stort entourage innenfor døra, og midt inni der kunne jeg se Khloé Kardashian. Jeg bøyde meg inntil Louise og forøkte – uten å la stemmen skingre av gårde – hviske: «Der er hun! Der er hun! Der! Se!»», skriver Riise i boka.

LES OGSÅ: Nå viser de frem sin nyfødte baby

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer