- Det er tragisk, men jeg har håp

Lars Bohinen krysser fingrene for kompisen Michael Schumacher.

KOMPISER: Sandefjord-trener Lars Bohinen var Michaels faste fotballkompis da de var hyttenaboer i Trysil.  Foto: Espen Solli
KOMPISER: Sandefjord-trener Lars Bohinen var Michaels faste fotballkompis da de var hyttenaboer i Trysil. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: 29. desember i fjor kom sjokkmelding. Formel 1-legenden Michael Schumacher (45) var kritisk skadet etter en skiulykke i de franske alpene.

Han ble lagt i kunstig koma, mens kona Corinna (45) og barna Mick (14) og Gina (16) satt hjelpeløse ved sykesengen i Grenoble.

Nå, mer enn to måneder senere, svever tyskeren fortsatt mellom liv og død, og ifølge ekspertene ser det mørkt ut. Denne helgen skriver Daily Mail at ekspertene hevder at «bare et mirakel kan redde Schumacher».

– Om han skulle våkne opp, vil det være med betydelig ikke-funksjonalitet på grunn av den lange tiden han har vært i koma, har nevrokirurg Anthony Strong ved King's College-sykehuset i London tidligere uttalt til AP.

Har håp

Verden krysser nå fingrene for at 45-åringen skal klare seg – også hans norske venn Lars Bohinen (44).

Fotballesset og Schumacher ble nære venner som hyttenaboer i Trysil.

– Michael er en veldig omgjengelig og jordnær type. Vi er konkurransemennesker begge to – det kom tydelig fram på fotballbanen, sier Bohinen til Se og Hør.

I en årrekke møttes han og tyskeren for å spille fotball i romjulen – Michael elsket nemlig å tilbringe juleferien i den norske fjellheimen. Her fikk han være i fred.

– Det som har skjedd er en forferdelig tragedie for han og familien. Han har hatt maks uflaks, men jeg har håp, sier Lars.

Våker over ektemannen

Også kona gjennom 19 år håper å se Schumacher reise seg igjen.

I TYKT OG TYNT: Formel 1-stjernen giftet seg med Corinna i 1995, og paret har levd et tilbaketrukket liv i Sveits. Hun omtales som svært jordnær - til tross for mannens formue på over fem milliarder kroner. 
 Foto: IMAGO/ All Over Press
I TYKT OG TYNT: Formel 1-stjernen giftet seg med Corinna i 1995, og paret har levd et tilbaketrukket liv i Sveits. Hun omtales som svært jordnær - til tross for mannens formue på over fem milliarder kroner. Foto: IMAGO/ All Over Press Vis mer

– Familien har en sterk tro om at Schumacher skal bli bra igjen. De mener han trenger mer tid, lyder det i en uttalelse fra familiens talsperson.

Tapre Corinna veksler nå mellom å våke over mannen, og å trøste parets tenåringsbarn. Hun har forlatt familiens slott i Sveits for å være i Grenoble i tilfelle det skulle skje et mirakel.

LES OGSÅ: Astrid Urenholt Jacobsen setter ord på følelsene etter brorens død

 

 

 

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer