- Det er touchy å snakke om det

Den norske popstjernen frykter dette er hennes siste sjanse til å slå gjennom...

GJENNOMBRUDD: - Hvis gjennombruddet ikke skjer nå, så skjer det kanskje aldri, sier Marion Ravn til Magasinet. Foto: Stella Pictures
GJENNOMBRUDD: - Hvis gjennombruddet ikke skjer nå, så skjer det kanskje aldri, sier Marion Ravn til Magasinet. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Popstjernen Marion Ravn gjorde i går sin debut på TV2 som dommer for «X Factor» - men hun er også aktuell med sin nye singel «Flesh and Bone».

Ravn solgte millioner av album med M2M, og skulle bli stjerne i USA. Men planen gikk ikke helt som forventet, og nå er Marion redd for at dette er hennes siste sjanse til å slå igjennom.

- Hvis gjennombruddet ikke skjer nå, så skjer det kanskje aldri. Jeg har holdt på så lenge og prøvd, jeg vet ikke om jeg har så mange flere sjanser, sier Ravn til Magasinet.

Mens Marit Larsen gjorde suksess i Norge, løftet ingen her hjemme et øyenbryn da Marion sang duett med Meat Loaf i 2006 og turnerte med Pink i 2008.

Er Marion rett og slett for pen til å lykkes i Norge, spør avisen.

- Det er touchy for meg å snakke om dette. Fordi det er dine ord at jeg kanskje.. Hvordan kan jeg si det uten å bli misforstått? I Norge liker man underdogs, og hvordan kan jeg snakke om det uten å si at jeg selv er en vinner?

I sommer flyttet sangerinnen hjem til Norge, og flyttet sammen med kjæresten Andreas Ygre Wiik. Nå skal hun gi ut et album i Norge, mest sannsynlig rundt juletider, for så å vente på å få sluppet plata i andre land også.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:
- Jeg fikk meg et slag i trynet