DRØMMEDAG: Kristin Størmer Steira og Devon Kershaw ga hverandre sine ja under romantiske omgivelser i Lofoten i juni i fjor.  Foto: Espen Solli
DRØMMEDAG: Kristin Størmer Steira og Devon Kershaw ga hverandre sine ja under romantiske omgivelser i Lofoten i juni i fjor. Foto: Espen SolliVis mer

- Det er tøft å være så mye borte fra hverandre

Ektemannens karriere skaper utfordringer for ham og Kristin Størmer Steira.

SEOGHØR.NO: I juni i fjor giftet den tidligere skistjernen Kristin Størmer Steira (35) seg med den kanadiske skiløperen Devon Kershaw (33) under romantiske omgivelser i Lofoten.

Bryllupet skjedde kun to måneder etter Steira avslørte at hun valgte å legge skikarrieren på hylla.

I motsetning til henne selv, er Kershaw fremdeles aktiv i skisporet, noe som har ført til noen utfordring for det ferske ekteparet. 

- Det er tøft å være så mye borte fra hverandre, men så er det også alt vi kjenner til. Vi har aldri vært et normalt par. Men når vi først er sammen så er det oss to. Og så er det egentlig positivt at vi begge har så mye å gjøre, det betyr at tiden går så fort at plutselig er vi sammen igjen.

- Heldigvis gjør også dagens teknologi livet lettere for oss, forteller Devon til Her og Nå.

Saken fortsetter under bildet.

SPORTY PAR: Devon Kershaw gratulerte Kristin Størmer Steira med tredjeplassen under verdenscuprennet på 10 km i Davos vinteren 2013. Foto: NTB scanpix
SPORTY PAR: Devon Kershaw gratulerte Kristin Størmer Steira med tredjeplassen under verdenscuprennet på 10 km i Davos vinteren 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer

Turte ikke å si hei

Det var i 2012 paret bekreftet at de var sammen, og at de hadde møttes gjennom skimiljøet for flere år tilbake. Kanadieren husker godt det øyeblikket han møtte kona si.

VENNINNER: Kristin Størmer Steira og skivenninnen Therese Johaug fra 2013. Foto: Erlend Haugen
VENNINNER: Kristin Størmer Steira og skivenninnen Therese Johaug fra 2013. Foto: Erlend Haugen Vis mer

- Jeg var egentlig for sjenert til å hilse, det tok meg ti år før jeg våget å si hei. Men da var det også gjort. Fra dag én kunne vi være helt åpne og ekte mot hverandre, og snakket om nærmest alt, forteller 33-åringen til ukebladet. 

Det var i 2014 Devon fridde til Kristin under en topptur-ferie i Nepal.

Drømmer om barn

Kort tid etter Kristin og Devon ble smidd i hymens lenker, avslørte 35-åringen at de har store drømmer om å stifte familie.

- Ja, vi har jo god lyst på en familie, sa Kristin til Se og Hør i januar. 

Hun understreket imidlertid at det ikke er noe hast med å få til en familieforøkelse med tanke på ektemannens aktive karriere. 

– Nei, som sagt så ønsker vi begge å få barn, men vi tar det litt som det kommer. Vi har ingen hast, og tar det med tid og stunder, fortalte OL-vinneren. 

LES OGSÅ: - Jeg har fått ganske god bevegelighet i armene