- Det er tøft å være der alene

Kjendiser fra både sport- og underholdningsverden dro for å se Øivind Blunck alene på scenen.

KOBLER UT: Drillo hadde blitt invitert av gode venner på Blunck-premieren, bare dager etter sjokk-nederlaget mot Danmark.  Foto: Lina Hekkli
KOBLER UT: Drillo hadde blitt invitert av gode venner på Blunck-premieren, bare dager etter sjokk-nederlaget mot Danmark. Foto: Lina Hekkli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Drillo, Hege Schøyen og resten av kjendisene på premieren nederst i saken!

SEHER.NO: To dager etter det knusende nederlaget mot Danmark koblet Egil «Drillo» Olsen (69) av på premieren av Øivind Blunck (60) sitt enmannsshow «Øivind Blunck - Rett og slett».

- Jeg aner ikke hva jeg går til. Jeg har blitt invitert hit av venner og jeg kjenner'n litt, sier landslagstreneren, som ikke ønsket å snakke om fotball, til Seher.no.

Øivind Blunck står alene på scenen for første gang på ti år, og tidligere scenemakker Hege Schøyen (54) synes det er rart å ikke skulle stå der sammen med ham.

- Det er rart å være her og sitte på denne siden. Jeg kunne vært avklederen hans, eventuelt påklederen, sier hun med glimt i øyet.

Sositetsdame og jetsetter Edna Falao (73) hadde kommet direkte fra Frankrike for å få med seg premieren, og hadde bare lovord å si om Blunck.

- Jeg vet at det blir knallbra! Han har jo «Blunck» i øyet! Det er veldig tøft å stå alene på scenen, men er det én som greier det så er det ham, sier den blide damen til Seher.no.

Hun får støtte av Roald Øyen (71) og de andre kjendisene.

- Det er tøft å stå alene på scenen, for hvis du ikke har et element av noe ekstra står og faller det på deg, sier Øyen til Seher.no.

Den ferske «Komipris»-vinneren Nils Vogt (63), som har kjent Blunck i over 40 år, er enig med «Nøttekongen».

- Klart det er tøft! Jeg er glad det ikke er meg. Han har et veldig stilig band med seg, så han får god støtte der, mener skuespilleren.[obj:media:9980]Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Hevder Kate er gravid med tvillinger 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer