FÅR STØTTE: - Ingen fortjener å bli behandlet på den måten. Jeg har full sympati med ham, og skjønner at han kan ha det tungt, sier Morgan Andersen om kaoset rundt FFK-trener Tom Nordlie. Foto: Scanpix
FÅR STØTTE: - Ingen fortjener å bli behandlet på den måten. Jeg har full sympati med ham, og skjønner at han kan ha det tungt, sier Morgan Andersen om kaoset rundt FFK-trener Tom Nordlie. Foto: ScanpixVis mer

- Det er synd på Tom og familien hans

Utstøtt og utskjelt. Men nå får den erfarne treneren støtte fra uventet hold.

SEHER.NO: Avslutningen av 2008 og starten på 2009 har vært et mareritt for fotballtreneren Tom Nordlie. Etter å ha tatt over Fredrikstad Fotballklubb, for deretter å mislykkes i forsøket på å redde klubben fra nedrykk, har misnøyen til treneren bredt seg hos både spillere, ledere og ikke minst media.

Toppen ble nådd da Kari Traa og Steinar Hoen under idrettsgallaen uttalte dette da de skulle dele ut en pris:

"Tippeligaklubbene har gjort et felles nyttårsforsett: de skal ikke ansette Tom Nordlie i 2010. Men nyttårsforsetter brytes som kjent allerede før februar"...

- Ingen fortjener dette
Til VG gikk Nordlie raskt ut og sa at han følte seg mobbet etter utspillet. Nå får den erfarne treneren støtte av tidligere FFK-direktør, nå trener for hockeylaget Stjernen, Morgan Andersen. Andersen har selv vært utsatt for et enormt press fra media, spesielt da den velkjente "Mikel-saken" rullet og gikk i og utenfor rettssalen, og i media.

- Jeg føler med Tom og familien hans, ingen fortjener å bli behandlet på den måten. Jeg har full sympati med ham, og skjønner at han kan ha det tungt, sier Andersen til Seher.no.

Den tidligere Lyn- og FFK-lederen understreker at han er ferdig med Fredrikstad Fotbalkklubb og at han ikke vil uttale seg om kaoset som har preget plankebylaget etter nedrykket høsten 2008.

- Jeg har mange gode minner fra tiden i FFK, og er glad og stolt over det. Men slik situasjonen er nå har jeg ingenting å si om klubben, det holder jeg for meg selv. Men ja, jeg synes synd på Tom Nordlie og familien hans, forteller hockey-treneren.

Råd til Nordlie
Selv har han også møtt Tom Nordlie flere ganger, men ikke mens den siste tidens kaos har pågått.

- Hvilke råd har du å gi til FFK-treneren i den situasjonen han nå befinner seg i?

- Jeg er ikke tilhenger av å gi råd på denne måten, men jeg kan vel si så mye som at han bør stå opp med begge beina, puste godt ut - og kjenne at vitale organer fungerer. Så får man ta det derfra. Det er også en fordel å holde seg unna aviser og internett, mens det alltid er fint å ha en bra advokat med på laget, sier Morgan Andersen til Seher.no, vel vitende om at Nordlie allerede har engasjert advokat John Christian Elden for bistand.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Raste ned i vekt etter TV-debuten