Emma Ellingsen:

- Det er sykt å bli sammenlignet med Kendall Jenner

Norske Emma Ellingsen dukket opp i internasjonalt motemagasin.

STOR SUKSESS: Norske Emma Ellingsen dukket opp i det internasjonale prestisjemagasinet W Magazine tidligere denne uken. Der sammenlignet de henne med den verdenskjente modellen Kendall Jenner. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
STOR SUKSESS: Norske Emma Ellingsen dukket opp i det internasjonale prestisjemagasinet W Magazine tidligere denne uken. Der sammenlignet de henne med den verdenskjente modellen Kendall Jenner. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Norske Emma Ellingsen (17), som for mange er kjent for sin deltakelse i programmet «Født i feil kropp» på TV 2, har de siste årene vokst seg stor i sosiale medier.

Med sine over 200 000 følgere på YouTube og Instagram, har Ellingsen etter hvert også nådd ut til et større publikum i utlandet. Særlig etter at hun begynte å snakke engelsk i videoene sine på YouTube.

Spesielt videoen der hun snakker åpent om å være født i feil kropp, har gjort seg bemerket i utlandet. Med sine hittil over fire millioner visninger har Ellingsen også vakt oppmerksomhet i utenlandske medier.

Tidligere denne uken dukket den unge YouTube-stjernen blant annet opp i det internasjonale prestisjemagasinet W Magazine.

PRESTISJE: Norske Emma Ellingsen dukket opp i det internasjonale motemagasinet W Magazine tidligere denne uka. Foto: Faksimile, W Magazine
PRESTISJE: Norske Emma Ellingsen dukket opp i det internasjonale motemagasinet W Magazine tidligere denne uka. Foto: Faksimile, W Magazine Vis mer

- Helt sykt

Det er sjelden kost at en norsk kjendis dukker opp i et stort internasjonalt magasin. Selv forstår nesten ikke Ellingsen hva hun har vært med på.

- Jeg synes det er ganske sykt. Det har selvfølgelig alltid vært en drøm å være i et så stort magasin, men jeg hadde aldri trodd at det kom til å skje. Det er helt sykt rett og slett, forteller Ellingsen til Se og Hør.

17-åringen forteller at bladet tok kontakt gjennom den norske modellen Anna Skavlan (20) som igjen tok kontakt med Ellingsen. Intervjuet foregikk nemlig i forbindelse med Oslo Runway der Emma Ellingsen poserte i klær fra norske designere.

- Jeg snakket egentlig ikke med noen fra magasinet før jeg skulle fotograferes, forteller Ellingsen.

- Intervjuet tok jeg over telefon med en av journalistene. Jeg måtte snakke engelsk, men det gikk fint. Jeg snakker en del engelsk via YouTube-kanalen min, så jeg har blitt flinkere. Hun forsto hva jeg sa, og jeg forsto helt fint hva hun sa, legger hun til.

- Norges Kendall Jenner

Saken om Ellingsen i magasinet vekket raskt oppsikt i Norge, så vel som i utlandet med overskriften «Emma Ellingsen, Norges kommende Kendall Jenner».

NETTHETS: Emma Ellingsen er nominert til "Årets influencer" og har vært åpen om det å være født i feil kropp. Reporter: Ruben Pedersen Video: Frida Andersen Redigering: Ørjan Ryland Vis mer

Å bli sammenlignet med en av verdens største modeller synes Ellingsen er veldig stas.

- Det er ganske sykt å se navnet sitt ved siden av Kendall Jenner. Hun er jo på mange måter et forbilde for meg stilmessig, så det er dødskult å bli sammenlignet med henne, sier Ellingsen som selv har smått begitt seg ut på modellyrket.

<3

Et innlegg delt av EMMA (@emmaellingsenn)

Viktig budskap

I det større intervjuet med magasinet forteller Ellingsen om sin historie om å være født i feil kropp.

Selv er hun veldig fornøyd med artikkelen.

- Jeg synes det er viktig å fortelle min historie, slik at jeg kan være med på å normalisere det. Det er viktig å vise at dette er helt normalt, også er det fint å kunne hjelpe andre i samme situasjon, sier hun.

Etter intervjuet med W Magazine har 17-åringen fått mange tilbakemeldinger fra utenlandske følgere.

- Jeg har bare fått positive tilbakemeldinger egentlig. Folk som sier at de heier på meg og synes at jeg er tøff, sier hun.

Her hjemme er Emma Ellingsen straks TV-aktuell igjen med serien «Generasjon Z» på TV 2.

LES OGSÅ: Derfor vil han ikke tilbake på skjermen