Emma Ellingsen:

- Det er sykt å bli sammenlignet med Kendall Jenner

Norske Emma Ellingsen dukket opp i internasjonalt motemagasin.

STOR SUKSESS: Norske Emma Ellingsen dukket opp i det internasjonale prestisjemagasinet W Magazine tidligere denne uken. Der sammenlignet de henne med den verdenskjente modellen Kendall Jenner. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
STOR SUKSESS: Norske Emma Ellingsen dukket opp i det internasjonale prestisjemagasinet W Magazine tidligere denne uken. Der sammenlignet de henne med den verdenskjente modellen Kendall Jenner. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Norske Emma Ellingsen (17), som for mange er kjent for sin deltakelse i programmet «Født i feil kropp» på TV 2, har de siste årene vokst seg stor i sosiale medier.

Med sine over 200 000 følgere på YouTube og Instagram, har Ellingsen etter hvert også nådd ut til et større publikum i utlandet. Særlig etter at hun begynte å snakke engelsk i videoene sine på YouTube.

Spesielt videoen der hun snakker åpent om å være født i feil kropp, har gjort seg bemerket i utlandet. Med sine hittil over fire millioner visninger har Ellingsen også vakt oppmerksomhet i utenlandske medier.

Tidligere denne uken dukket den unge YouTube-stjernen blant annet opp i det internasjonale prestisjemagasinet W Magazine.

- Helt sykt

Det er sjelden kost at en norsk kjendis dukker opp i et stort internasjonalt magasin. Selv forstår nesten ikke Ellingsen hva hun har vært med på.

- Jeg synes det er ganske sykt. Det har selvfølgelig alltid vært en drøm å være i et så stort magasin, men jeg hadde aldri trodd at det kom til å skje. Det er helt sykt rett og slett, forteller Ellingsen til Se og Hør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer