Emma Ellingsen:

- Det er sykt å bli sammenlignet med Kendall Jenner

Norske Emma Ellingsen dukket opp i internasjonalt motemagasin.

STOR SUKSESS: Norske Emma Ellingsen dukket opp i det internasjonale prestisjemagasinet W Magazine tidligere denne uken. Der sammenlignet de henne med den verdenskjente modellen Kendall Jenner. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
STOR SUKSESS: Norske Emma Ellingsen dukket opp i det internasjonale prestisjemagasinet W Magazine tidligere denne uken. Der sammenlignet de henne med den verdenskjente modellen Kendall Jenner. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Norske Emma Ellingsen (17), som for mange er kjent for sin deltakelse i programmet «Født i feil kropp» på TV 2, har de siste årene vokst seg stor i sosiale medier.

Med sine over 200 000 følgere på YouTube og Instagram, har Ellingsen etter hvert også nådd ut til et større publikum i utlandet. Særlig etter at hun begynte å snakke engelsk i videoene sine på YouTube.

Spesielt videoen der hun snakker åpent om å være født i feil kropp, har gjort seg bemerket i utlandet. Med sine hittil over fire millioner visninger har Ellingsen også vakt oppmerksomhet i utenlandske medier.

Tidligere denne uken dukket den unge YouTube-stjernen blant annet opp i det internasjonale prestisjemagasinet W Magazine.

PRESTISJE: Norske Emma Ellingsen dukket opp i det internasjonale motemagasinet W Magazine tidligere denne uka. Foto: Faksimile, W Magazine
PRESTISJE: Norske Emma Ellingsen dukket opp i det internasjonale motemagasinet W Magazine tidligere denne uka. Foto: Faksimile, W Magazine Vis mer

- Helt sykt

Det er sjelden kost at en norsk kjendis dukker opp i et stort internasjonalt magasin. Selv forstår nesten ikke Ellingsen hva hun har vært med på.

- Jeg synes det er ganske sykt. Det har selvfølgelig alltid vært en drøm å være i et så stort magasin, men jeg hadde aldri trodd at det kom til å skje. Det er helt sykt rett og slett, forteller Ellingsen til Se og Hør.

17-åringen forteller at bladet tok kontakt gjennom den norske modellen Anna Skavlan (20) som igjen tok kontakt med Ellingsen. Intervjuet foregikk nemlig i forbindelse med Oslo Runway der Emma Ellingsen poserte i klær fra norske designere.

- Jeg snakket egentlig ikke med noen fra magasinet før jeg skulle fotograferes, forteller Ellingsen.

- Intervjuet tok jeg over telefon med en av journalistene. Jeg måtte snakke engelsk, men det gikk fint. Jeg snakker en del engelsk via YouTube-kanalen min, så jeg har blitt flinkere. Hun forsto hva jeg sa, og jeg forsto helt fint hva hun sa, legger hun til.

- Norges Kendall Jenner

Saken om Ellingsen i magasinet vekket raskt oppsikt i Norge, så vel som i utlandet med overskriften «Emma Ellingsen, Norges kommende Kendall Jenner».

NETTHETS: Emma Ellingsen er nominert til "Årets influencer" og har vært åpen om det å være født i feil kropp. Reporter: Ruben Pedersen Video: Frida Andersen Redigering: Ørjan Ryland Vis mer

Å bli sammenlignet med en av verdens største modeller synes Ellingsen er veldig stas.

- Det er ganske sykt å se navnet sitt ved siden av Kendall Jenner. Hun er jo på mange måter et forbilde for meg stilmessig, så det er dødskult å bli sammenlignet med henne, sier Ellingsen som selv har smått begitt seg ut på modellyrket.

<3

Et innlegg delt av EMMA (@emmaellingsenn)

Viktig budskap

I det større intervjuet med magasinet forteller Ellingsen om sin historie om å være født i feil kropp.

Selv er hun veldig fornøyd med artikkelen.

- Jeg synes det er viktig å fortelle min historie, slik at jeg kan være med på å normalisere det. Det er viktig å vise at dette er helt normalt, også er det fint å kunne hjelpe andre i samme situasjon, sier hun.

Etter intervjuet med W Magazine har 17-åringen fått mange tilbakemeldinger fra utenlandske følgere.

- Jeg har bare fått positive tilbakemeldinger egentlig. Folk som sier at de heier på meg og synes at jeg er tøff, sier hun.

Her hjemme er Emma Ellingsen straks TV-aktuell igjen med serien «Generasjon Z» på TV 2.

LES OGSÅ: Derfor vil han ikke tilbake på skjermen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer