<strong>ELSKER SCENEN:</strong> Skuespiller Keira Knightley foretrekker teaterscenen fremfor filmsettet - og sammenligner det med god sex.  Foto: Stella Pictures
ELSKER SCENEN: Skuespiller Keira Knightley foretrekker teaterscenen fremfor filmsettet - og sammenligner det med god sex. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Det er som sex uten orgasme

Og Keira Knightley vet hva hun foretrekker...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske skuespilleren Keira Knightley (25) har de siste årene blitt en stor stjerne i Hollywood, etter at hun slo igjennom med «Bend it like Beckham» i 2002.


Hun har blant annet spilt i storfilmer som «Om forlatelse», «Love Actually» og to av «Pirates of the Caribbean»-filmene. Men den vakre 25-åringen føler seg ikke helt tilpass med denne tilværelsen.

I et nytt intervju innrømmer Knightley at hun er fryktelig sjenert og hater å gå på Hollywood-fester. Skuespilleren avslører også at hun ikke er overbegeistret for å spille inn filmer:
 
- Filminnspillinger er som sex der man aldri får noen orgasme. Det er bare masse stopping og starting om hverandre, sier hun i Elle-intervjuet ifølge Metro.


Knightley har nemlig mer sansen for å stå på scenen og hun høstet relativt gode kritikker for debutrollen i «The Misanthrope» ved Comedy Theatre i London høsten 2009. Stjernens forkjærlighet for teaterscenen, der hun må stå foran et nytt publikum hver kveld, kan nok ha sammenheng med sjenansen hennes:

- Det å stå på scenen er en evig spenning. Å Gud, jeg kan bare beskrive det som sex med en orgasme på slutten! forteller hun.


Og den unge skjønnheten kan kose seg med orgasmelignende skuespilleropplevelser fremover også. For nå er hun igjen aktuell på scenen i London, denne gangen i stykket «The Children's Hour» sammen med «Mad Men»-skuespiller Elisabeth Moss (28).Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hun er mest sexy i Hollywood  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer