- Det er som om hun alltid har vært her

Sandra Bullock letter på sløret om det nye livet med adoptivdatteren.

LYKKELIG: I løpet av det siste halvåret har Sandra Bullock blitt tobarnsmor og Louis storebror. Her med sønnen på båttur i Venezia i 2013.
 Foto: La Pira / Brussa / Splash News
LYKKELIG: I løpet av det siste halvåret har Sandra Bullock blitt tobarnsmor og Louis storebror. Her med sønnen på båttur i Venezia i 2013. Foto: La Pira / Brussa / Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 2010 ble Sandra Bullocks (51) liv snudd fullstendig på hodet da flere kvinner stod frem i media og hevdet de hadde hatt en affære med ektemannen hennes, Jesse James (46).

Paret hadde da vært gift i fem år, men ekteskapet tok brått slutt etter den ydmykende avsløringen.

- Jeg hadde noen ganske tøffe år og bekymret meg for alt mulig. Nå vil jeg bare ha det gøy, uttalte Hollywood-stjernen i fjor.

Og 2015 ble virkelig et bra år for den flotte skuespilleren.

Etter lang tid som singel forelsket Bullock seg i fjor sommer i fotografen Bryan Randall (49). Og med både mann og barn, hun adopterte sønnen Louis (5) i 2010, så lykken ut til å være komplett.

Saken fortsetter under bildet.

Men i desember kom 51-åringen med en ny avsløring: Hun hadde adoptert nok et barn: En liten jente på 3 1/2 år som het Laila.

- Når jeg ser på Laila finnes det ingen tvil i meg om at det er her hun hører hjemme. De riktige barna kom til meg på det riktige tidspunktet, fortalte hun til People.

Nå åpner den nybakte tobarnsmoren seg om hvordan det er å ha fått datteren i hus.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer