LYKKELIG: I løpet av det siste halvåret har Sandra Bullock blitt tobarnsmor og Louis storebror. Her med sønnen på båttur i Venezia i 2013.
 Foto: La Pira / Brussa / Splash News
LYKKELIG: I løpet av det siste halvåret har Sandra Bullock blitt tobarnsmor og Louis storebror. Her med sønnen på båttur i Venezia i 2013. Foto: La Pira / Brussa / Splash NewsVis mer

- Det er som om hun alltid har vært her

Sandra Bullock letter på sløret om det nye livet med adoptivdatteren.

SEOGHØR.NO: I 2010 ble Sandra Bullocks (51) liv snudd fullstendig på hodet da flere kvinner stod frem i media og hevdet de hadde hatt en affære med ektemannen hennes, Jesse James (46).

Paret hadde da vært gift i fem år, men ekteskapet tok brått slutt etter den ydmykende avsløringen.

- Jeg hadde noen ganske tøffe år og bekymret meg for alt mulig. Nå vil jeg bare ha det gøy, uttalte Hollywood-stjernen i fjor.

Og 2015 ble virkelig et bra år for den flotte skuespilleren.

Etter lang tid som singel forelsket Bullock seg i fjor sommer i fotografen Bryan Randall (49). Og med både mann og barn, hun adopterte sønnen Louis (5) i 2010, så lykken ut til å være komplett.

Saken fortsetter under bildet.

FANT KJÆRLIGHETEN: I august ble Bullock kjæreste med  den LA-baserte fotografen Bryan Randall. Han skal ha vært en god støtte for henne i adopsjonsprosessen.  Foto: Splash News
FANT KJÆRLIGHETEN: I august ble Bullock kjæreste med den LA-baserte fotografen Bryan Randall. Han skal ha vært en god støtte for henne i adopsjonsprosessen. Foto: Splash News Vis mer

Men i desember kom 51-åringen med en ny avsløring: Hun hadde adoptert nok et barn: En liten jente på 3 1/2 år som het Laila.

- Når jeg ser på Laila finnes det ingen tvil i meg om at det er her hun hører hjemme. De riktige barna kom til meg på det riktige tidspunktet, fortalte hun til People.

Nå åpner den nybakte tobarnsmoren seg om hvordan det er å ha fått datteren i hus.

- Det er som om hun alltid har vært her. Det er som om Louis har ventet på henne. Ingenting har forandret seg, samtidig som alt har forandret seg, men det føles ikke annerledes, sier hun til Access Hollywood.

Sandra Bullock is a mom again! Meet her adorable daughter, Laila.

A photo posted by People Magazine (@peoplemag) on

 

- Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men det er som om hun alltid har vært her. Eller som om vi alltid har laget plass for henne og ventet på henne.

Støynivået i huset er derimot en ting som har endret seg drastisk i løpet av de siste månedene.

- Det er bråkete. Mye mer bråkete. Hun har en stemme som bærer, så hun kommer vel til å bli en sanger eller en dommer. Noen som kommanderer et rom med stemmen sin, deler hun med nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

MOR OG SØNN: Vesle Louis har blitt storebror, og han og søsteren har allerede knyttet sterke bånd. Her sammen med mamma Bullock for to år siden.  Foto: © infusny-160/INFphoto.com/Corbis
MOR OG SØNN: Vesle Louis har blitt storebror, og han og søsteren har allerede knyttet sterke bånd. Her sammen med mamma Bullock for to år siden. Foto: © infusny-160/INFphoto.com/Corbis Vis mer

Beskyttende storebror

Laila (som uttales Lila) bodde i fosterhjem i Louisiana før «Gravity»-stjernen tok henne under vingene.

Selv om Bullock avslørte adopsjonen i desember, så hadde den lille jenta flyttet inn flere måneder tidligere, men dette ønsket familien å holde hemmelig slik at overgangen ble lettere for alle.

I starten da Laila ble med dem hjem var det derfor viktig å være tålmodig og oppmuntrende.

- Jeg visste at hun var redd, og alt jeg ønsket for henne var at hun skulle vite at Louis og jeg ikke skulle dra fra henne, fortalte hun til People i desember.

Og hun fikk tydelig beskjed om at Louis tenkte akkurat det samme.

Mens adopsjonsprosessen fremdeles holdt på, kom barnevernet kjørende inn på familiens gårdsplass. Da løp sønnen og stilte seg beskyttende ved siden av søsteren og spurte de besøkende hvorfor de var der.

- De svarte at de de kom for å sjekke om Laila var ok, og da svarte Louis: «Dere kommer ve ikke for å hente henne?» I det øyeblikket visste jeg at jeg kunne slutte å bekymre meg om jeg hadde funnet en riktig match. Det var jo helt klart at jeg hadde det, sa hun til nettstedet.

LES OGSÅ: - Det er et mirakel at jeg ikke endte opp i fengsel

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.