INNLEVELSE: Line Verndal forteller at hun lever seg intenst inn i rollene hun spiller. Nå er hun aktuell i forestillingen «Fru Guri av Edøy». Bildet er fra filmfestivalen i Haugesund.  Foto: NTB scanpix
INNLEVELSE: Line Verndal forteller at hun lever seg intenst inn i rollene hun spiller. Nå er hun aktuell i forestillingen «Fru Guri av Edøy». Bildet er fra filmfestivalen i Haugesund. Foto: NTB scanpixVis mer

- Det er som et åpent sår

Line Verndal lever seg så dypt inn i rollene, at det hender hun går på en smell.

SEOGHØR.NO: Line Verndal (44) har gjort alt fra dramatiske teaterroller til å lede bakeprogrammer på TV. I et intervju med VG forteller skuespilleren at hun enkelte ganger lever seg så dypt inn i rollene at hun blir dårlig.

- Det er nesten som et åpent sår i brystet som står og pumper blod, sier hun til avisen og forteller at hun da tilbringer tid med datteren Helle (10) for å føle seg bedre.

Verndal ble for alvor kjent i Norge etter rollen som Marit i TV-serien «Himmelblå». Den siste tiden har fansen sett henne som programleder i TV3-serien «Hele Norge baker».

BAKE-TV: 44-åringen liker å bryne seg på ulike utfordringer og har blant annet ledet «Hele Norge baker» på TV3. Her med Ida Gran Jansen.  Foto: TV 3
BAKE-TV: 44-åringen liker å bryne seg på ulike utfordringer og har blant annet ledet «Hele Norge baker» på TV3. Her med Ida Gran Jansen. Foto: TV 3 Vis mer

Må velge bort jobber

Når Line velger jobber er det nemlig svært viktig å få det til å gå opp med timeplanen til datteren, som hun er alenemor for. Det var blant annet hun som måtte godkjenne, før Verndal i 2014 takket ja til «Skal vi danse».

Verndal forteller at det hender at hun har gått på en smell i privatlivet etter de mest emosjonelle rollene.

- Jeg vet at desto skjørere jeg er, desto bedre spiller jeg. Jeg har spilt i noen filmer hvor jeg har gått på en smell etterpå fordi jeg har strukket det for langt, innrømmer hun.

Datteren Helle har Line Verndal med skuespillereksen Torgeir Reiten (37) som det ble slutt med i 2010.

LES OGSÅ: - Folk får bare si hva de vil

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.