Aksel Lund Svindal og Amalie Iuel:

- Det er som en klisjéhistorie

Svindal røper hvordan han og kjæresten Amalie Iuel møttes.

AVSLØRER: Den 17. mai kunne Amalie Iuel og Aksel Lund Svindal avsløre at de hadde funnet kjærligheten. Nå letter sistnevnte på sløret om hvordan forholdet ble til. Foto: Privat
AVSLØRER: Den 17. mai kunne Amalie Iuel og Aksel Lund Svindal avsløre at de hadde funnet kjærligheten. Nå letter sistnevnte på sløret om hvordan forholdet ble til. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På selveste nasjonaldagen røpet hekkeløper Amalie Iuel (26) og tidligere alpinist Aksel Lund Svindal (37) at de er i et forhold. Det gjorde de ved å dele et bilde sammen på Instagram av at de spiste is i finstasen, noe som endelig bekreftet ryktene som hadde versert en stund.

Ingen av dem var derimot snakkesalige om det nye forholdet. Under en pressekonferanse tidligere denne uken kunne Iuel fortelle at hun har det fint om dagen, men at hun ikke ville fortelle noe mer om forholdet - tross all nysgjerrigheten.

Derfor overrasker det nå at Svindal velger å komme med flere private detaljer fra sitt nye liv med 26-åringen. I Morten Ramm og Vegard Tryggeseids podkast «Må på behandling» har den tidligere alpinisten denne uken vært gjest, og i intervjuet kan han blant annet dele hvordan han møtte sin nåværende kjæreste.

- Klisjéhistorie

- Vi møttes nok på toppidrettssenteret. Enkelt og greit, forteller Svindal først.

37-åringen refererer trolig til toppidrettssenteret til Olympiatoppen, som ligger ved Sognsvann i Oslo. Senteret er tilholdssted for satsingen til Norges idrettsforbund, og det er kanskje derfor ikke så rart at de to møttes akkurat der.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer