- Det er som å møte Gud

Christine Koht angrep den amerikanske hundehviskeren Cesar Millan.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Komiker og TV-stjerne Christine Koht (44) var i ekstase da Se og Hør arrangerte et møte med hundehviskeren Cesar Millan (42) på Hotel Continental i Oslo. Koht hadde med sine to uregjerlige Jack Russell-terriere Pipp og Lille som ble opplært av den verdensberømte hundetreneren.

Millans TV-show «Dog Whisperer with Cesar Millan» vises på TV over hele verden, og han har jobbet med superstjerner som Oprah Winfrey, Katherine Heigl, Jada Pinkett Smith og Nicolas Cage. Nå reiser han verden rundt med sitt nye show «Cesar Millan Live» som kommer til Bergen i mai.

Stjernen møter hundeeiere over hele verden, men fikk sjokk da han ble angrepet av Koht, som er en av hans største fans.

- Det er som å møte Gud. Han er helt fantastisk, sa Koht som ikke fikk nok av sitt store idol og stadig lurte til seg en klem.

Millan ble sjarmert av den overaktive og engasjerte Christine, men måtte summe seg etter det overveldende møte med Koht.

- Jeg er ikke vant til dette. Det er den varmeste velkomsten jeg har fått noen gang.  Jeg er i sjokk. Nå må jeg bruke litt tid på å lande, sier Cesar.

LES OGSÅ: - Ja, vi skal skilles  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer