- Det er som å jobbe på fabrikk

«Grey's Anatomy»-kjekkasen synes ikke skuespillerjobben er spesielt glamorøs.

SPORTY PAPPA: Justin Chambers på sykkeltur med tre av fem barn i Los Angeles i 2009.  Foto: Stella Pictures
SPORTY PAPPA: Justin Chambers på sykkeltur med tre av fem barn i Los Angeles i 2009. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Siden 2005 har TV-serien «Grey's Anatomy» blitt vist på amerikanske - og norske - TV-skjermer, og har for mange blitt den ultimate «sykehusserien».

Skuespiller Justin Chambers (42) har vært med helt siden begynnelsen, og hans kvinnemagnet av en karakter, Doktor Alex Karev, har smeltet mangt et hjerte i løpet av de åtte årene serien har gått på TV.

I et intervju med nettstedet New Idea forteller 42-åringen om hvordan det er å jobbe i en av verdens mest populære TV-serier. Han avslører også hva han selv håper at skal skje med rollfiguren Alex Karev i de kommende sesongene:

- Jeg har lyst til å bli kjent med foreldrene hans, og så håper jeg at han blir lykkelig i et kjærlighetsforhold og at han blir en god lege. Men, da vil jo serien på sin side være over, siden det ikke er noe mer å skrive om, og det vil jeg jo ikke at skal skje.

I disse dager kommer sesong åtte ut på DVD, mens den niende sesongen går på amerikansk TV.

Chambers har vært gift med modell- og agentkona Keisha (46) siden 1993, og sammen har de barna Isabella (19), tvillingene Maya og Kaila (16), Eva (13) og Jackson (11).

Han forteller videre i intervjuet at å jobbe i samme serie i flere år har gitt ham og familien en sikkerhet som ikke er forunt en hver skuespiller.

- De siste åtte årene har jeg sluppet å reise verden over for å gjøre forskjellige jobber. Jeg har alltid sett på det som å jobbe på en fabrikk - man går på jobb, gjør jobben og drar hjem. Men samtidig har jeg hatt mulighet til å være en del av et kreativt miljø, påpeker Chambers.

I 2008 valgte forøvrig den populære skuespilleren å legge seg inn på psykriatisk klinikk i Los Angeles, på grunn av ekstremt underskudd på søvn.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer