<strong>STOLT:</strong> Erik Follestads kjæreste Pia Narvesen innrømmer at hun har brukt mye penger for å stemme på kjæresten. Foto: Henriette Eilertsen
STOLT: Erik Follestads kjæreste Pia Narvesen innrømmer at hun har brukt mye penger for å stemme på kjæresten. Foto: Henriette Eilertsen Vis mer

«Skal vi danse»:

- Det er snakk om tusenvis av kroner

Erik Follestads kjæreste stemmer ivrig på ham i «Skal vi danse».

Publisert

NYDALEN (Se og Hør): «Hockey»-profil Erik Follestad (28) har i løpet av sesongens «Skal vi danse» gjentatte ganger fått kommentarer på sine intime og hete danser med dansepartner Lillian Aasebø (24).

I kveld måtte han imidlertid ut i danseduell for andre gang på rad. Nok en gang klarte han å kjempe seg inn igjen i kampen etter at Trude Drevland (70) og Bjørn Wettre Holthe (36) måtte forlate konkurransen.

Etter at han gikk videre, forklarer Erik overfor Se og Hør at det var nære på, men at duell var forventet.

- Nok en gang leverte vi bedre i duellen, enn det vi gjorde første gang. Jeg var helt sikker på at vi skulle ryke da de sa at det var stemmerekord. Da tenkte jeg: «Nå har hele Bergen og Nord-Norge mobilisert for å få Trude videre», men det gikk og det er veldig gledelig.

Neste uke blir det disco for Erik og Lillians del, og nå innrømmer 28-åringen at han skal slippe seg helt løs, etter oppfordringer fra dommerne.

- Neste uke skal jeg bare gi litt faen. Rett og slett og kose meg, sier han.

Får støtte av kjæresten

Privat er Erik samboer med Pia Narvesen (29) og i kveld var hun i studio for å heie på kjæresten. At de to ikke får så mye tid sammen privat denne perioden, er imidlertid ikke et problem.

Pia forteller nemlig at hun ønsker at kjæresten skal gi sitt beste hele veien.

Erik forklarer til Se og Hør at kjæresten er fornøyd med innsatsen hans og at hun er stolt over ham. Til tross for mye intim dansing, forteller Erik at kjæresten ikke blir sjalu.

- Hun gjør ikke det altså.

<strong>HETT:</strong> Erik sammen med sin dansepartner Lillian. Av dommerne fikk duoen høre at de danset en het Rumba tidligere i sesongen. Foto: TV 2
HETT: Erik sammen med sin dansepartner Lillian. Av dommerne fikk duoen høre at de danset en het Rumba tidligere i sesongen. Foto: TV 2 Vis mer

Erik forklarer også at han forhørte seg med Pia før han takket ja til å delta i programmet.

- Vi snakket om hva det innebar og hun sa bare at hvis jeg hadde lyst, så var det bare kult, sier 28-åringen og legger til at han håper at kjæresten har stemt masse på ham.

- Jeg har ikke noe eksakt tall på hvor mye hun har brukt, men jeg har sett at hun har sendt noen syvere. Det skulle bare mangle da, sier han og ler.

Pia sier til Se og Hør at hun er overrasket over kjærestens prestasjoner.

- Han er utrolig flink. Han har overrasket alle i familien og jeg er kjempestolt.

Får hjelp av familie og venner

Pia innrømmer samtidig at hun har brukt mye penger på Erik så langt i sesongen.

- Jeg har også sendt til all familie og venner, så de bruker også litt penger på ham for meg.

Det eksakte beløpet er hun imidlertid ikke sikker på, men avslører at det er snakk om tusenvis av kroner.

- Han deltar jo bare én gang, så da man må jo stemme.

Som både snekker og deltaker i «Skal vi danse» tilbringer trolig ikke Erik altfor mye tid hjemme. Samboeren forklarer likevel at dette kun er for en periode.

- Jeg vil at han skal gå «all in», og da må man gjøre det beste ut av det.

Saken fortsetter nedenfor.

- Sexy

Tidligere har Erik fått stempelet som «sexy». Selv har han sagt til Se og Hør at dette er noe han ikke liker.

- Jeg fikk noen bemerkninger forrige gang på at det var litt for sexy og sånne ting, men det er sånn vi danser i grunn, så det er ikke så farlig.

- Jeg føler det blir feil å prøve å holde igjen når det er «connection» mellom de to som danser liksom.

Dommer Merete Lingjærde har blant annet sagt at Eriks wienervals tidligere i sesongen var en dans som «virkelig ville satt fart på nyttårskonserten i Wien».

- Det er så mye fokus på at det er så sexy og hot alt det der, men de tilbakemeldingene jeg egentlig får er at det ser kult ut, at det vi gjør kommer frem på skjermen på en bra måte, sa Erik.

- Jeg syntes ikke at det er så fantastisk sexy hele tiden, jeg. Det er «connection» der og det skal være litt, men jeg syntes det blir et overdrevent fokus på det, sa han til Se og Hør.

LES OGSÅ: Derfor må Meghan legge skuespiller-karrieren på hylla

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer