Sia:

- Det er smertefullt og givende

Artisten adopterte to tenåringsgutter i fjor.

NY HVERDAG: I løpet av ett år har artisten Sia Furler både blitt mor og bestemor. Foto: Todd Williamson/January Images/REX/NTB
NY HVERDAG: I løpet av ett år har artisten Sia Furler både blitt mor og bestemor. Foto: Todd Williamson/January Images/REX/NTB Vis mer
Publisert

I januar i fjor overrasket den australske og mystiske sangstjernen Sia Furler (45) mange da hun nesten tilfeldig avslørte at hun hadde blitt mor.

Det var i et intervju med GQ at hun i en bisetning fortalte at hun hadde adoptert en sønn.

Fem måneder senere kom det derimot frem at hun ikke bare hadde adoptert én gutt, men to.

- Jeg adopterte to sønner i fjor. De var begge 18 - nå har begge to blitt 19. De ble for gamle for fosterforeldre. Jeg elsker dem, delte hun da i et intervju med «The Morning Mash Up» intervjuet, ifølge People.

Ble bestemor

Nå åpner «Titanium»-stjernen, som er godt kjent for å skjule ansiktet sitt, seg om morsrollen.

- Det er vanskelig. Det har både vært smertefull og givende. Alt jeg egentlig kan si er at jeg bare må minne dem på om at jeg er her for dem. At jeg aldri kommer til å dra avgårde og at jeg elsker dem, forteller hun i et intervju med «The Project», ifølge People.

- Jeg tror det er skummelt for dem at noen sier: «jeg kommer alltid til å elske deg» når du har bodd i 28 ulike fosterhjem hele livet, legger hun til.

Ikke nok med at Sia er mamma til to tenåringsgutter. I fjor sommer ble hun også bestemor - i en alder av 44 år.

- Min yngste sønn fikk akkurat tvillinger. Jeg er faen meg blitt bestemor! Jeg ble umiddelbart forferdet, innrømmet hun i DJ Zane Lowe's Apple Music podcast, ifølge CNN.

Gro Hammerseng intervjues om å bli mamma sammen med Anja Edin for gutten Mio. Vis mer

Den Grammy-nominerte stjernen avslørte samtidig at reisen inn i rollen som mor hadde gjort henne trist når det kommer til fosterhjem-systemet.

- Det er fullstendig korrupt, hevdet hun.

- Det svikter oss. Ikke av egen erfaring, men av mine sønners erfaring.

45-åringen fortalte også at guttene har opplevd kompliserte traumer da de bodde i fosterhjem, men at de har blomstret etter at de ble adoptert.

Vanskelig

Furler var tidligere gift med den amerikanske dokumentarfilmskaperen Erik Anders Lang, men de to bestemte seg i 2016 for å skilles etter to års ekteskap. De fikk ingen barn i løpet av forholdet, men hun har altså fikset dette på egenhånd.

I intervjuet med «The Morning Mash Up» i mai fortalte hun at sønnene hadde hatt noen problemer med å tilpasse seg sin nye hverdag, spesielt fordi hverdagen i pandemien ikke likner på normalen.

- De synes begge at det er nokså vanskelig. En synes det er vanskeligere enn den andre. Men de gjør begge ting som er bra for dem nå, som hjelper. De gjør mye lærerikt, som er bra for dem, sa hun.

Sia Furler gjorde seg for alvor kjent i 2011 da hun toppet lister med låten «Titanium» med David Guetta. Artisten herjet også hitlistene med «Chandelier» i 2014, og er kjent for sin store, røffe stemme.

Sangfuglen har sin svære, ansiktsdekkende parykk som varemerke, og viste seg sjelden uten den tidligere. Grunnen var at hun ikke ønsket å bli gjenkjent, har hun fortalt talkshow-vert Ellen DeGeneres.

LES OGSÅ: - Ikke tvil om hvem foreldrene deres er

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer