Isabel Raad og Pierre Louis Olsson:

- Det er slutt

På bloggen skriver Isabel Raad at forholdet er over.

SLUTT: Isabel Raad avslører på bloggen søndag at hun og Pierre har gått fra hverandre. Foto: Privat
SLUTT: Isabel Raad avslører på bloggen søndag at hun og Pierre har gått fra hverandre. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag avslørte den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Isabel Raad (24) at det er slutt mellom henne og kjæresten Pierre Louis Olsson (24) som hun møtte på det skandaleombruste hotellet i 2015.

FORANDRET SEG: Isabel Raad var for første gang med på «Paradise Hotel» i 2015. I år kan hun sjekke inn på nytt, og Stavanger-jenta legger ikke skjul på at mye har forandret seg siden sist. Video: Marie Røssland Vis mer Vis mer

- Dessverre har vi valgt å gå fra hverandre. Det har vært veldig tungt for oss en stund nå, da begge har vært forberedt på at dette kom til å skje før eller siden, skriver hun på bloggen.

Ifølge Raad går duoen fra hverandre som venner, uten dramatikk.

- Jeg er så utrolig glad i Pierre og det kommer jeg for alltid til å være. Han er virkelig verdens fineste person med et hjerte av gull, skriver hun blant annet.

Det har foreløpig ikke lyktes Se og Hør å komme i kontakt med det tidligere paret.

Slutt for andre gang

Det var under innspillingen av «Paradise Hotel» i 2015 paret møttes før første gang. Kort tid etter oppsto det god musikk mellom duoen, men to år etter tok forholdet slutt.

I år startet imidlertid ryktene å sverme om at duoen skal ha funnet tilbake til hverandre igjen, noe de også den gang bekreftet via Raad sin blogg.

- Jeg har vært så nervøs for dette, fordi det har vært så digg å date og bare være oss, uten alle, sa Raad blant annet i videoen.

Perfect piece of puzzle ❤️ @isabelsraad

Et innlegg delt av I am Pierre Louis. (@pierree.louis)

- Forholdet vårt nå er vennskapelig. Vi har lagt all gammel «beef» bak oss. Vi har en fin dialog, og en god tone, sa hun den gang.

Olsson fortalte også at han ikke lar seg påvirke av ryktene om ham og ekskjæresten Martine Sjøhaug (24), som også var Raads sin bestevenninne tidligere.

- Folk spekulerer alltid og får tro det de selv vil. De har i hvert fall feil. Det er litt sykt, fordi noen tror fortsatt det er et PR-stunt. Det hadde vært rart om vi skulle «faket» det fortsatt, forklarte han.

Trekantdrama

I 2015-versjonen av «Paradise Hotel» var det Olsson og partneren Martine Sjøhaug som stakk av med seieren. Etter hjemkomsten til Norge ble de to raskt kjærester, men i juli 2015 kom nyheten om at de tidligere turtelduene hadde gått fra hverandre.

Overfor Se og Hør kunne Olsson den gangen bekrefte at han hadde vært utro ved flere anledninger, noe han angret sterkt på.

Vis mer Vis mer

I november samme år skrev Pierre på sin blogg at han var forelsket på nytt, denne gangen i Isabel Raad.

«Nå vet dere det - jeg og Isabel dater. Jeg liker henne kjempegodt og har gjort alt for å vinne hennes tillit. Vi har virkelig bra sammen og jeg har aldri opplevd en sånn kjemi med en jente før. Jeg vet ikke hva jeg har vært tidligere i livet mitt, men nå er jeg forelsket», skrev han den gangen.

LES OGSÅ: Forbanna etter millionsmell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer