- Det er slutt

Fjorårets drømmepar fra Jakten på kjærligheten tålte ikke avstanden.

TV-STJERNER: Lars Jacob og Mari ble landskjente da programleder Katrine Moholt førte dem sammen i "Jakten på kjærligheten". Foto: Henning Jensen/Se og Hør
TV-STJERNER: Lars Jacob og Mari ble landskjente da programleder Katrine Moholt førte dem sammen i "Jakten på kjærligheten". Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Ja det stemmer at vi har valgt å gå fra hverandre. Vi er ikke lenger kjærester, bekrefter Lars Jacob Galåen (27) overfor Se og Hør.


Røros-bonden og politistudenten Mari Grindstuen (24) var de eneste som ble et par i fjorårets runde av "Jakten på kjærligheten" - nå har kjærligheten visnet.


Mari og Lars Jacob forklarer bruddet med at de har glidd fra hverandre over tid, og at avstanden ble for lang. Mari bor i Molde og Lars Jacob i Røros.


- Vi ble sammen under ganske spesielle omstendigheter. Vi levde nærmest som i en boble. Da alt oppstyret la seg, fant vi etter hvert ut at vi var veldig forskjellige, sier Lars Jacob som hadde valgt Mari om igjen hvis han skulle valgt på nytt.


Eks-kjærestene prates daglig på telefon, og skiltes som gode venner. 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer