HAR FLYTTET UT: Heidi Montag orker ikke lenger å leve med medieoppstyret som hennes ektemann Spencer Pratt iscenesetter og kontrollerer, melder TMZ. Foto: Stella Pictures
HAR FLYTTET UT: Heidi Montag orker ikke lenger å leve med medieoppstyret som hennes ektemann Spencer Pratt iscenesetter og kontrollerer, melder TMZ. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Det er slutt

- Jeg er ikke Heidi Pratt, jeg er Heidi Montag....

SEHER.NO: Realityparet Heidi Montag (23) og Spencer Pratt (26) har avsluttet sitt forhold, melder Montags talsmann, ifølge TMZ.

- Heidi skal flytte ut. Hun orker ikke lengre å leve med medieoppstyret som Spencer iscenesetter og kontrollerer, sier Montags talsmann til TMZ.

Ifølge TMZ vil Montag - som har forsøkt å kapre Megan Fox` rolle i «Transformers 3» - at hun ser etter et hus i Malibu, sammen med venninnen Jen Bunny.

- Jeg gleder meg til å gjøre jente-ting, sier hun.

En kilde nær paret avslører at det lenge har vært anspent mellom Heidi og Spencer, som giftet seg i april 2009.

«Jeg er ikke Heidi Pratt, jeg er Heidi Montag», Twittret Heidi på torsdag.

Pratt har tidligere skrytt av at Heidi hverken får se på tv, eller være på internett.

- Spencer har hjernevasket henne. Han har forsøkt å vende henne mot familien sin, sier kilden.


«The Hills»-parets påfunn har fått mye oppmerksomhet i media. Det har vært det ene stuntet etter det andre, skriver UsMagazine.

Montag har den seneste tiden støtt fra seg de fleste rundt seg med sin bisarre oppførsel - inkludert å bruke 2.6 millioner kroner på legende krystaller, og å undegår ti plastiske operasjoner på en dag. Alt dette hevdes å være på grunn av Spencers dårlige innflytelse.

Men nå kan det se ut som om Heidi har fått nok... 

Bli fan av Seher.no på Facebook her.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Jeg har ingen venner